Antalya’da dur ihtarına uymayan sürücü polisin üzerine aracını sürdü
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Antalya’da dur ihtarına uymayan sürücü polisin üzerine aracını sürdü

Antalya’da dur ihtarına uymayan sürücü polisin üzerine aracını sürdü

ABONE OL
27 Aralık 2020 17:52
Antalya’da dur ihtarına uymayan sürücü polisin üzerine aracını sürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği Antalya’da dün gece Kepez ilçesinde polis ekipleri durumundan şüphelendikleri bir aracı durdurmak istedi. Aracın plakası ve renginin diğer ekiplere bildirilmesi üzerine araç takibe alındı.

ETRAFINI ÇEVİREN POLİSLERDEN KAÇTI

Polis ekipleri otomobili Muratpaşa Mahallesi ara sokakta yol ortasında çalışır halde buldu. Ekipler dikkatli şekilde yaklaştıkları araçta sürücüden, otomobili stop edip aşağı inmesini istedi. Etrafının polis ekiplerince sarıldığını gören ve alkollü olduğu ileri sürülen sürücü, ikazlara aldırmadı ve gaza basarak yoluna devam etti.

POLİSİN ELİNE ÇARPARAK SİLAHINI DÜŞÜRDÜ

Polis ekiplerinin uyarı amaçlı havaya ateş etmesine rağmen sürücü durmadı. Ekipler peşine düştükleri aracın Yeşilırmak Caddesi üzerine çıktığını görünce kapama noktası oluşturdu. Noktaya yavaşlayarak gelen sürücü durmasını istediği bir trafik polisinin de eline çarptı ve silahını yere düşmesine sebep oldu.

YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Hızla kaçan sürücü yine uyarı atışlarına rağmen durmadı ve gözlerden kayboldu. Polisin aracın gidiş güzergahı üzerinde tedbir alan ekipler aracı çok geçmeden demokrasi Bulvarı üzerinde yakaladı. İsmi açıklanmayan sürücü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yaşananlar vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Antalya'da dur ihtarına uymayan sürücü polisin üzerine aracını sürdü



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.