Alçak Gerilim Anahtarlama Düzeni ve Kontrol Düzeni Pano Hizmeti

Alçak Gerilim Anahtarlama Düzeni ve Kontrol Düzeni Pano Hizmeti

ABONE OL
24 Kasım 2020 14:15
Alçak Gerilim Anahtarlama Düzeni ve Kontrol Düzeni Pano Hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sunmuş olduğumuz hizmetlerden biri de firmalara ve fabrikalara Pano tip testi gerçekleştirmektedir. Sizde pano tip testi aracılığı ile firmanızın güvenilir ve kusursuz bir hizmet sunduğundan emin olabilmek için sitemiz aracılığı ile WhatsApp irtibat numaraları üzerinden etkileşime geçebilir da rezervasyon yaptırarak alçak gerilim anahtarlama düzeni ve kontrol düzeni panoları üzerinde tanıtıp testi ile standartlara uyumlu bir hale gelebilirsiniz. Sunmuş olduğumuz hizmetler kapsamında ürün belgelendirme ve test hizmetleri sunuyoruz. Ürün belgelendirme aşamaları ile birlikte uzun yıllardır alanında iyi işler çıkarmış ve kaliteli denetim sunan laboratuvarlarımızda hizmetlerimizi sunmaya devam ediyoruz. Sunmuş olduğumuz testler ile birlikte firmanızı belgelendirerek uzun yıllar çalışabilmesini sağlamaktayız. Türk standartlarına uygunluk sağlarken uluslararası alanda da ürünlerinizin satışının yapılması adına sizlere belgelendirme sürecini sunmaktayız. Bunu sağlarken sahip olmuş olduğunuz belgenin numarası ile sitemiz içerisindeki karekod alanı üzerinden tekrar kontrol edebilme imkanınız bulunmaktadır.

Pano Tip Testi Neden Gereklidir?

Sektörde kendini kanıtlamış ve profesyonel bir hizmet sunan anlayış ile ileriye dönük olarak hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Sunmuş olduğumuz ürün hizmetleri kapsamında elektronik cihazlar için; mekanik yapılar, boru sistemleri, yarı iletken çeviriciler, yüksek gerilim anahtarlama ve kontrol düzenleri alçak gerilim anahtarlama ve kontrol düzenleri üzerine standart belirleyici işlemler uygulamaktayız. Bu kapsamda Emc testi, lvd testi testi uygulayarak ürünlerinizin satışta olabilmesini sağlayacak belgelendirme sunuyoruz. Bu yalnızca üretilen ürünlerinizin satışta bulunan ürünlerinizin üzerine uygulanan bir yöntem değil belirli alanlarda sabit bir şekilde bulunan ve elektrik akımının var olduğu yerlerde yapılabilen Lvd testi de olabilmektedir. Genellikle fabrikalarda kullanılan pano tip alanlardaki elektrik manyetizmasının herhangi bir aksamında sorun yaşanması büyük çaplı yangın bunlara sebep olabilir. Bu da geriye dönük olarak tüm fabrikanın güvenliğini tehlikeye atacağı gibi içinde yaşayan ve aktif olarak hizmet sunan elemanların can sağlığını da tehlikeye atar. Bu gibi durumlar ile karşılaşabilmemek adına tedbir niteliğinde de olabilecek pano tip testinden geçirebilmek gerekir. Sunmuş olduğumuz hizmetlerimizden detaylı bir şekilde bilgi alabilmek firmamız hakkında yaptığımız testler üzerine oluşturulmuş videoları izleyerek bilgi edinebilmek, rezervasyon yaptırmak ve bizlere ulaşabilmek için sitemize gelerek WhatsApp iletişim numaraları üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.