ABD’de çocuklarını boğarak öldüren kadın, ifadesiyle kan dondurdu
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • ABD’de çocuklarını boğarak öldüren kadın, ifadesiyle kan dondurdu

ABD’de çocuklarını boğarak öldüren kadın, ifadesiyle kan dondurdu

ABONE OL
16 Nisan 2021 22:17
ABD’de çocuklarını boğarak öldüren kadın, ifadesiyle kan dondurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde Liliana Carillo isimli bir kadın, adları Joanna (3), Terry (2) ve Sierra (6 aylık) olan çocuklarını boğarak öldürdü. Çocukların cansız bedenlerini anneanneleri evlerinde bulurken cinayeti işleyen anne ise ortalıktan kayboldu. Ancak çaldığı kamyonetle yakayı ele veren cani anne, çok geçmeden hırsızlık şüphesiyle yakalandı.

ARALARINDA VELAYET SORUNU VARDI

Olayın ardından Carillo’yu tutuklayan polis ekipleri, cinayetlerin nedenine ilişkin bir bilgi paylaşmadı. Ancak mahkeme kayıtları, Carrillo ile çocukların babası Erik Denton arasında ciddi bir velayet anlaşmazlığı olduğunu gösterdi. Zira çocukların babası Erik Denton, 1 Mart’ta gözaltı talebinde bulunduğu mahkeme dilekçesinde eşi Liliana Carillo’nun sanrıları olduğunu, çocuklarını ise nerede olduklarını söylememek üzere başka bir yere götürdüğünü iddia etti.

EŞİNİN CİNSEL TACİZDE BULUNDUĞUNU İDDİA ETTİ

Buna karşılık Carillo, eşi hakkında kısıtlama emri çıkardı ve Denton’ın en büyük çocuğuna cinsel tacizde bulunmuş olabilecek bir alkolik olduğunu iddia etti.

Öte yandan Denton’ın mahkeme kayıtlarına göre Carrillo, ortanca çocuklarının doğumunu takiben doğum sonrası depresyonu yaşadı. Terapiye başlayıp sonrasında bırakan Carrillo, esrar ile kendi kendini tedavi ettiğini iddia etti. Sosyal medya paylaşımlarında ise cani anne, “Keşke hiç çocuğum olmasaydı” gibi ifadeler kullandı ve intihar edeceğine dair paylaşımlarda bulundu.

KORONAVİRÜSTEN TEK SORUMLU KİŞİ OLDUĞUNU ÖNE SÜRDÜ

Denton, Carrillo’nun ayrıca koronavirüs salgınından ‘tek sorumlu’ kişi olduğuna inandığını ifade etti. Denton’ın açıklamasına göre, Carillo ailesinin Şubat sonuna kadar yaşadığı Porterville’in ‘dev bir seks kaçakçılığı çetesinin’ evi olduğunu düşünüyordu. Carrillo, hayatı boyunca depresyon, anksiyete ve TSSB ile uğraştığını ve doğum sonrası depresyon için bir terapist aradığını ancak çocuklara tehdit oluşturanın kocası olduğunu iddia etti.

Çift, mahkemeler aracılığıyla Denton’ın çocuklarını görmek için her pazar birkaç saat olmak üzere günlerini değiştirmeyi kabul etmişti.

ÇOCUKLARINA SON MESAJI “ÖZÜR DİLERİM” OLDU

Liliana Carrillo, hapishanedeyken KGET-TV’ye verdiği röportajda “Çocuklarıma doğduklarında koruyacağıma söz vermiştim. Onlara sarıldım, öptüm ve her zaman özür diliyordum. Çocuklarımı sevdim” dedi. Carrillo’ya çocuklarına verdiği son mesajın ne olduğu sorulduğunda ise “Sizi seviyorum ve özür dilerim” yanıtını verdi.

ABD'de çocuklarını boğarak öldüren kadın, ifadesiyle kan dondurdu



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.