3D Baskı Tekniğiyle Üretimler Yapın

3D Baskı Tekniğiyle Üretimler Yapın

ABONE OL
7 Ocak 2021 10:51
3D Baskı Tekniğiyle Üretimler Yapın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çeşitli araç ve gereçler tasarlamak ve fiziki olarak kullanmak için 3d baskı teknolojisini tercih edebilirsiniz. Seri üretime uygun olmasa da ortaya çıkaracağınız farklı materyalleri sergilemenize yarayacak olan bu teknik ile farklı ve objektif sunumlar yapabilirsiniz. Animasyon çalışmalarınızda, maket ve prototip ihtiyaçlarınızda bu tekniği kullanarak hoş görseller ortaya çıkarabilirsiniz. Oyuncak, materyaller, biblo, kül tablası, mumluk, oyuncak çeşitleri gibi albenisi yüksek olan ve ilgi çekici  emtiaları bu sayede üretebilirsiniz. 3d baskı çalışmalarıyla ortaya şaşırtıcı ürünler çıkarabilirsiniz. Bilgisayarınızda çizmiş olduğunuz eşyayı üç boyutlu yazıcınızdan elle tutulan bir eşya olarak alabilirsiniz.

3D Baskı Tekniği Uygulayan Firma

3D baskı tekniğine yönelik tasarımlarınız var ve bu tasarımlarınızı özel bir firmada faaliyete geçirmek istiyorsanız 3d baskı İstanbul alanında hizmet sunan Fibilo sitesini tercih edebilirsiniz. Siteye gönderdiğiniz modelin prototipini alabilir, uygun fiyatlarla size özel tasarımlara sahip olabilirsiniz. Tasarılarınızın daha özel olması için ise siteden üç boyutlu tarayıcı veya yazıcı satın alabilirsiniz. En kaliteli ürünlere ulaşabileceğiniz firmadan tasarımlarınızı fiziki olarak teslim alabilirsiniz.

İstanbul’da 3D Baskı Tekniği Kullanan Firma

3D baskı teknolojisi ile şaşırtıcı objeler ortaya çıkarmak istiyorsanız siteden hizmet alabilirsiniz. Siteye online ortamdan ulaşabilir ve modelinizi gönderebilirsiniz. Fibilo sitesinde çizimini yapmış olduğunuz nesnenin prototipini ve maketini meydana getirebilirsiniz. Siteden üç boyutlu yazıcı veya tarayıcı satın alabilirsiniz.

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.