İsa Barak ile ‘’Mawlaya’’ adlı remix çalışması, müzik listelerine damgasını vuruyor
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • İsa Barak ile ‘’Mawlaya’’ adlı remix çalışması, müzik listelerine damgasını vuruyor

İsa Barak ile ‘’Mawlaya’’ adlı remix çalışması, müzik listelerine damgasını vuruyor

ABONE OL
8 Aralık 2021 02:32
İsa Barak ile ‘’Mawlaya’’ adlı remix çalışması, müzik listelerine damgasını vuruyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dijital Platformlar (Spotify, Tiktok, Deezer, Shazam vs) ile tanınan Sanatçı İsa Barak imzasını taşıyan ‘’Mawlaya’’ adlı parça, ünlü ismin diğer şarkıları gibi müzik listelerini kasıp kavuruyor. Şimdiden sosyal medyada ve müzik paylaşım platformlarında kısa sürede ilgi toplayan şarkı özellikle genç jenerasyonun sıklıkla dikkatini çekiyor. Yayınlandığı günden bu yana hem mekanların hem de bireysel dinleyicilerin vazgeçilmezi olan ‘’Mawlaya’’ ile Sanatçı müzik kariyerindeki tırmanışını sürdürüyor.

Müziğe küçük yaşta merakı olup ve lise son sınıf okurken okul çıkışlarda gitar kursuna giderek başladığını ifade eden İsa Barak, ‘’Müzik küçük yaşlardan beri tutkum. Hayatımın merkezinde müzik var. Ve eğitimimi de bu yönde tamamlamayı seçtim. İnsanlara sanatımı sunmayı ve sanatın gücü ile hayatı daha da yaşanabilir kılmayı seviyorum.’’ diyerek müzik sevgisini anlatıyor.
Oldukça üretici bir sanatçı olan İsa Barak, birçok eserini kendi stüdyosunda(evinde) hazırlıyor. Özellikle pandemi sürecindeki kısıtlamaların verimliliğini arttırdığını vurgulayan İsa, ‘’Süreç zor olsa da bunu avantaja çevirmeyi bildim. Yeni eserleri oluşturmak ve bunu topluma kazandırmak için kendimle baş başa kalma fırsatı buldum.’’ diyerek süreci değerlendiriyor.
Şu sıralar adını sık duyduğumuz ‘’Mawlaya’’ adlı Remix şarkının daha uzun bir süre gündemde kalacağı tahmin ediliyor.

Instagram Hesabı:

https://www.instagram.com/isabarakofficial/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.