Amerikanlife Dil Kursu

Amerikanlife Dil Kursu

ABONE OL
13 Nisan 2021 15:51
Amerikanlife Dil Kursu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amerikanlife dil kursu 2007 yılından günümüze kadar başarılı bir şekilde gelmiş bir dil kursudur. Diğer dil kursu eğitim firmalarından farklı olarak eğitim modeliyle ön plana çıkmayı başarmıştır. Amerikanlife ailesi bu işe gönül vermiş ve öğrencilerinin gerçekten dil öğrenmesi için çaba sarf eden bir şirkettir. Aynı zamanda kullandığı ders malzemeleri en kaliteli yayınlar ile anlaşmalıdır.

İngilizce, Flemenkçe, Rusça ve Almanca olmak üzere dört dil üzerinden en iyi şekilde hizmet akışı sağlar. Aynı zamanda Franchise hizmeti ile de sizlerin de Amerikanlife ailesine katılmasına öncü olur. Sağlam kadro ile birlikte en iyi şekilde öğrencilerin gerçekten öğreneceği bağlamda eğitimine devam eder. Ayrıca Amerikanlife üzerinden aldığınız sertifika Amerika üzerinde TOELF ve IELTS belgelerine eş skor değerinde tutulmaktadır.

Sınav İngilizce Kursu

Amerikan life ingilizce kursu ile sınava hazırlık yapan öğrencilerine ayrı sınıflarda hem sınava yönelik çalıştırır hem de gerçekten öğrenmelerine yönelik çalışma planı izler. İngilizce sınavlarına hazırlanan her öğrencinin hayatlarına göre farklı İngilizce seviyeleri hedefleri vardır. Her öğrenciye özel program hazırlanarak onlara en uygun şekilde hizmet verilir.

YDS kurslarında Amerikan life sizlere okuma, grammer ve kelime derslerinin yanında test teknikleri ve soru çözümleri derslerini de bulundurur. A2 seviyesinde ve B2 seviyesinde öğrencileri ayrı sınıf gruplarında kendileri ile eş değer kişilerle çalışma imkanı sunarlar. Amerikanlife ile genellikle YDS üzerinde hedeflenen puanı alma başarı yüzdesi %81 olarak karşınıza çıkmaktadır.

Kaynak: https://www.americanlife.com.tr/ingilizce-kursu/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.