Kayserispor ile Rizespor Yenişemedi

Kayserispor ile Rizespor Yenişemedi

ABONE OL
11 Mayıs 2022 11:52
Kayserispor ile Rizespor Yenişemedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Kayseri ve Rize ekibi kozlarını paylaştı. Karşılaşma gollü beraberlik ile sonuçlandı. Dengeli giden karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi. İlk yarının 35. dakikasında, Kayserispor’un Brezilyalı oyuncusu Campanharo sarı kart gördü. Gelecek haftanın lig maçlarına, Kalebet üzerinden bakabilirsin.

İkinci yarısı nispeten daha hareketli olan karşılaşmada yapılan değişikler maça canlılık kazandırdı. Rizespor’un Finlandiyalı yılzıdı Joel Pohjanpalo, oyuna girdiği dakika olan 67’de golünü atmayı başardı. Bu goller 1-0 öne geçen Rizespor, üstünlüğünü sadece 10 dakika koruyabildi. Dakika 77’de Ramazan Civelek’in asistinde Emrah Başsan topu ağlarla buluşturdu. Tartışmalı pek çok pozisyonun bulunduğu maçta 4 adet sarı kart çıktı. Kalebet giriş adresinde maçlar oynanırken canlı bahsini yap!

Kadir Has Stadyumu’nda oynanan müsabakada hakem E. Özdamar elini kırmızı kartına götürmedi. Ligin ortalarında yer alan Kayserispor, aldığı beraberlikle birlikte puanını 42’ye yükseltti. Düşme potasında yer alan Rizespor da bu beraberlik sonucunda 30 puana yükseldi. Kayseri ekibi sıradaki maçını Türkiye Kupası’nda, Spor Toto Süper Lig’in lideri Trabzonspor’a karşı oynayacak. 19 Nisan’da oynanacak müsabaka 20:30’da başlayacak. Bu karşılaşmanın ardından ise Kayserispor bu kez ligde Antalyaspor deplasmanına gidecek.

Rizespor Fenerbahçe’yi Ağırlıyor

Düşme potasından kurtulmak isteyen Karadeniz ekibi Rizespor, 22 Nisan Cuma günü Çaykur Didi Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi konuk edecek. Bu karşılaşma da 20:30’da başlayacak. Çaykur Rizespor, ligin ilk yarısında Fenerbahçe deplasmanından 4-0 skorla mağlup ayrılmıştı. Sarı-lacivertli ekibin golleri Berisha, Serdar Dursun’dan (3) gelmişti. Maçın oranlarına Kalebet Twitter adresinden göz atabilirsin.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.