Holydent Diş Kliniği: Gülümsemenizi Yeniden İnşa Ediyor

Holydent Diş Kliniği: Gülümsemenizi Yeniden İnşa Ediyor

ABONE OL
18 Mart 2024 10:42
Holydent Diş Kliniği: Gülümsemenizi Yeniden İnşa Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsun Atakum’da hizmet veren Holydent diş kliniği gülümsemenizi yeniden inşa ediyor. Diş kliniğinin başında ise uzman diş hekimi Mert Kurt bulunuyor. Uzman diş hekime her hastayla özel olarak ilgileniyor.

Ayrıca kullandığı tedavi yöntemleri sayesinde hastalarına gülümsemelerini yeniden kazandırıyor. Böylelikle kliniği tercih eden hastaların tedavi ve muayene sonunda klinikten mutlu ayrılmalarını sağlıyor.

İleri Teknolojiyle Holydent Diş Kliniği Diş Sağlığını Yeniden Tanımlıyor

Diş kliniğinde hastaların diş sağlığını yeniden kazanmasını sağlamak amacıyla hizmet veriliyor. Hastaların diş sağlıklarını yeniden kazanmaları içinse ileri dijital teknolojiden yararlanıyor. Klinik bünyesinde bulunan teknolojik cihazlarla hastaya uygulanması gereken tedavi yöntemi doğru şekilde belirlendikten sonra çalışmalara başlanıyor.

Holydent diş kliniği tarafından diş hastalarına uygulanan tedavileri şunlar oluşturuyor;

  • Bonding diş tedavisi
  • İmplant tedavisi
  • Protez diş tedavisi
  • Holywood gülüşü tedavisi
  • Diş teli tedavisi
  • Çene botoksu tedavisi
  • Diş eti çekilmesi tedavisi
  • Cerrahi diş çekimi tedavisi
  • Diş kisti tedavisi
  • Diş kaplama tedavisi

Uzman doktor ve deneyimli klinik çalışanları sayesinde bu tedaviler hastalar üzerinde kısa sürede başarı sağlıyor. Böylelikle kliniği tercih eden kişiler diş sağlığına kavuşuyorlar. Ayrıca gülüşünde, ağız yapısında ve diş yapısındaki sorunlar nedeniyle mutsuz olan kişiler mutlu oluyorlar.

Holydent Diş Kliniği: Güvenilir Profesyonel Ve Kişiselleştirilmiş Diş Bakımı

Atakum’da bulunan diş kliniği tüm hastalara kişiselleştirmiş diş bakımı sağlıyor. Yapılan bakım ve tedaviler sayesinde her hasta ihtiyacı olan doğru tedaviyi almış oluyor. Klinikte uygulanan tedavilerin başından sonuna kadar profesyonel ekip çalışıyor. Böylelikle diş rahatsızlığının anlaşılması ve iyileştirilmesi başarılı şekilde gerçekleştiriliyor.

Ayrıca uygulanan tedaviler boyunca hasta gerekli şekilde bilgilendiriliyor. Böylelikle hastanın kendisine uygulanan tedavinin ne olduğunu anlaması ve gerektiğinde tedavi için onay vermesi mümkün oluyor.

Kişiselleştirilmiş diş tedavisi sürecinde ise hastaların tüm konforu düşünülüyor. Gerek muayene gerekse dinlenme alanlarında hastalar rahat bir şekilde vakit geçirme imkanı buluyor. Özellikle çocuklar için diş tedavisi uygulanmadan önce çocukların korkularının giderilmesine yönelik çalışmalar yapılıyor.

Sağlıklı Gülümsemelerin Adresi: Holydent Diş Kliniği

Klinik ekibi tüm hastalarına sağlıklı bir gülümseme vaat ediyor. Bu vaadi gerçekleştirmek içinse diş sağlığı sektöründeki gelişmeleri yakından takip ediyor. Böylelikle yeni cihazlar ve uygulamalar ortaya çıktığında kullanmaya başlıyor. Bu aşamada ise tedavilerin başarı sağlayacağından emin olarak tedavi veya uygulama listelerine ekliyor.

Diş dizilimi, diş eksikliği ve çene kaynaklı diş sorunlarına klinikte çözümler üretilerek sağlıklı gülüşün ortaya çıkması sağlanıyor. Diş eksikliklerinin giderilmesi için protez ve implant tedavileri klinikte uygulanıyor.

Hastalar için protez uygulanacağı zaman ise CAD-CAM teknolojisi kullanılarak dişlerin üç boyutlu ölçülerinin alınması sağlanıyor. Böylelikle ağız ve çene yapısına uygun boyutlarda protez dişler üretilerek hastaya takılıyor. Protez dişlerin ağız yapısına uygun olması sayesinde estetik gülüşlerin kazanılmasını sağlıyor.

Holydent Diş Kliniği: Modern Yaklaşım Geleneksel Değerler

Diş hekimi Mert Kurt liderliğinde hizmet veren diş kliniğinde hastaların tedavisinde modern tıptan yararlanılıyor. Böylelikle tedavinin etkili ve kısa sürede tamamlanması sağlanıyor. Son teknolojiye sahip cihazlar sayesinde ihtiyaç kısa sürede belirlenerek tedavinin başlaması sağlanıyor. Tedavi aşamasında da dişin üretimi veya ağız yapısının iyileştirilmesi aşamasında da modern yaklaşımlardan yoğun şekilde yararlanılıyor.

Modern yaklaşımın benimsendiği diş kliniğinde geleneksel değerler göz ardı edilmiyor. Geçmişte olduğu gibi hasta ve diş hekimi ilişkisinin devam etmesi sağlanıyor. Böylelikle diş hekimi tarafından hasta gerekli tüm aşamalar hakkında bilgilendiriliyor. Tedavi aşamasını ayrıntılarıyla öğrenen hasta ise beklentisini anlatılan bilgiler doğrultusunda oluşturuyor.

Diş hekimi ve ekibi geleneksel değerlerin farkında olarak ilk randevuda hastayla birebir iletişim kuruyor. Bu sayede hastanın sıkıntısı, ihtiyacı ve beklentileri net bir şekilde öğreniliyor. Hastanın istekleri ve diş sağlığı üzerine yapılan tetkikler sonrasında tedavi planının hazırlanması sağlanıyor. Bu plan hakkında hastaya gerekli bilgiler verilip onayı alındıktan sonra ise uygulama aşamasına geçiliyor

Holydent Diş Kliniği: Her Gülümseme Özel Bir Bakımı Hak Eder

Diş kliniğinde hasta memnuniyeti önemli bir kriteri oluşturuyor. Bu nedenle muayene, tedavi ve diğer aşamalarda hastaların aldıkları hizmetten memnun olmaları sağlanmaya çalışılıyor. Buna bağlı olarak muayene ve tetkiklerin ardından hastaya özel tedavi planı hazırlanıyor. Bu plana harfiyen uyularak en kısa ve doğru sürede hastanın diş tedavisinin tamamlanması sağlanıyor.

Holywood gülüşü, diş teli, bonding diş, diş kaplama ve implant tedavileri hastaya doğru şekilde uygulanarak tedavinin sonunda etkileyici bir gülümsemenin ortaya çıkması sağlanıyor. Böylelikle tedaviden memnun ve mutlu hastalar ile tedavisini başarıyla tamamlayan mutlu bir ekip ortaya çıkıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.