Ronaldo’dan 500 milyon euro’luk teklife yanıt!

Ronaldo’dan 500 milyon euro’luk teklife yanıt!

ABONE OL
28 Aralık 2022 15:49
Ronaldo’dan 500 milyon euro’luk teklife yanıt!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cristiano Ronaldo, gündemi belirleyen El Nasr iddiaları hakkında ilk kez konuştu. “Marca” haberlerine göre Ronaldo, Suudi Arabistan kulübü Al-Nassr’dan gelen 500 milyon euro’luk teklifi kabul etti ve yakında imza atacak. 2022 Dünya Kupası’nda Manchester United’dan ayrılan Cristiano Ronaldo’nun yeni adresi ne olacak?

Yıldız futbolcu için İspanya’dan yapılan açıklama gündem oluşturdu. MARCA kayıtlarda! Marca’ya göre Ronaldo, Suudi Arabistan kulübü Al-Nassr’dan 500 milyon Euro’luk bir teklifi kabul etti. 37 yaşındaki forvetin Dünya Kupası sonrası bir törenle imzalanacağını öne sürdü. 500 milyon avro Edinilen bilgilere göre 1 Ocak’tan totobo itibaren Al-Nassr formasını giyecek olan Ronaldo, 2.5 sezon için 500 milyon euro’luk sözleşme imzalayacak.

Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası öncesi verdiği bir röportajda Manchester United yönetimini eleştirdikten sonra İngiliz kulübüyle olan totobo giriş sözleşmesini feshetti. Öte yandan Ronaldo’nun röportajının sunucusu gazeteci Piers Morgan, yıldız futbolcunun Suudi Arabistan’a gideceği haberlerinin doğru olmadığını söyledi.

Ronaldo yalanladı!

Bu konuda birinci elden hesaplar var. Ronaldo, İsviçre maçından sonra transferi yalanladı: “Hayır, bu doğru değil. Doğru değil.” Al-Nassr, bir önceki totobo kayıt transfer döneminde Ronaldo’yu kendi rengiyle bağlamak istemiş ve Manchester United’a 30 milyon euro, CR7’ye ise 275 milyon euro bonservis bedeli teklif etmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.