Madrid Savcılığı, Carlo Ancelotti İçin Hapis Cezası Talep Ediyor
  • Mizrak Haber
  • Spor
  • Madrid Savcılığı, Carlo Ancelotti İçin Hapis Cezası Talep Ediyor

Madrid Savcılığı, Carlo Ancelotti İçin Hapis Cezası Talep Ediyor

ABONE OL
6 Mart 2024 18:03
Madrid Savcılığı, Carlo Ancelotti İçin Hapis Cezası Talep Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Real Madrid Teknik Direktörü Vergi Kaçırmakla Suçlanıyor

Madrid Cumhuriyet Savcılığı, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’nin imaj haklarından elde ettiği gelirleri vergi makamlarına bildirmediği iddiasıyla hapis cezası talep ediyor. Savcılığın iddialarına göre;

Yüksek Gelir Gizlendi

Ancelotti, Real Madrid’in başında bulunduğu 2013-2015 yılları arasında, 2014 yılında 386,361 Euro ve 2015 yılında ise 675,718 Euro olmak üzere, toplamda 1 milyon Euro üzerinde bir geliri vergi beyannamelerinde gizledi. Bu nedenle, Madrid Savcılığı, İtalyan teknik adama toplamda 4 yıl 9 ay hapis cezası istiyor.

İki Ayrı Suçlama Yöneltiliyor

Savcılığın iddiasına göre, Ancelotti vergi beyannamelerinde sadece Real Madrid’den aldığı maaşı göstermiş ancak imaj haklarından elde ettiği gelirleri beyan etmemiş. Bu durum vergi kaçırma olarak değerlendirilerek Ancelotti’ye karşı iki ayrı suçlama yöneltildi.

Madrid’de ikamet eden Ancelotti, vergi beyannamelerinde imaj haklarından elde ettiği gelirleri gizlemekle suçlanıyor. Ancak teknik direktör, iddiaları reddediyor.

Bu dava, Carlo Ancelotti’nin kariyeri üzerinde önemli etkilere sahip olabilir ve vergi kaçırma suçlamalarının spor dünyasındaki etkilerine dair geniş çapta bir tartışma başlatabilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.