Görkem Balkış  ile “ Bundan Sonra Böyle”  demeye hazır mısınız?
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Görkem Balkış ile “ Bundan Sonra Böyle” demeye hazır mısınız?

Görkem Balkış ile “ Bundan Sonra Böyle” demeye hazır mısınız?

ABONE OL
28 Kasım 2021 23:18
Görkem Balkış  ile “ Bundan Sonra Böyle”  demeye hazır mısınız?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Görkem Balkış’ın  Bundan Sonra Böyle  sözleri içinde bulunduğumuz pandemi süreci ile hepimizin evlere kapandığı bu dönemde kararlarımızı yeniden sorguladığımız günlere ve yeni alınacak kararlara gönderme yapıyor. Görkem Balkış, Bundan Sonra Böyle’nin nasıl ortaya çıktığını aşağıdaki kelimeler ile özetliyor;

 “Hayatın stresinden,  defalarca yapmayı düşündüğümüz fakat bir türlü cesaret edemediğimiz, ertelediğimiz her şey için, kendimiz için Bundan Sonra Böyle demeliyiz. Ben, bunu diyemediğim bir zaman da bu şarkıyı yazdım ve tüm dinleyenlere tavsiyem bazen “Yok abi kalsın” diyebilmeli, yeni bir yola çıkıp  Bundan Sonra Böyle ile kendi hikayelerini bulmaları”

 Görkem Balkış’ın Bundan Sonra Böyle isimli teklisinin söz ve müziği yine Aşk Acıtır da olduğu gibi kendisine ait

Kayıtları Ont Music Network Center’da, Vokal kayıtları Kolpar Müzik Studyo’larında tamamlanan  Bundan Sonra Böyle’nin  düzenlemesi  Tansel Doğanay tarafından yapıldı, bas gitar Mattias Virgoplos ,elektro gitarlar Emre Demirel, davul Halil Ertunga Karaca  ve klavyeler Tansel Doğanay tarafından çalındı.

Bundan Sonra Böyle’nin,  albüm fotoğrafları Rümeysa Pişkin, grafik tasarımı Bülent Durgun, klip ve albüm kapağı styling’i Vitrindeyiz Kreatif Agency tarafından yapılmıştır.

 Görkem Balkış’ın, Bundan Sonra Böyle klibi Yalova Koru Belde’sinde  geniş bir kadro ile Rahman Boz ve ekibi tarafından çekildi. Klipte  O Ses Türkiye 2020’inin  birincisi Alkan Dalgakıran da Görkem’e eşlik ediyor. Klipte bir beyaz yakalının iş hayatının stresine ara verip bir karavan ile olan hikayesi işleniyor. Ekip proje için çalışırken çok eğlendiğini, şarkıyı dinleyen herkesin de aynı şekilde eğleneceğini ve dans edeceğini dile getiriyor.

 Siz de Bundan Sonra Böyle demek isterseniz, Görkem Balkış’a kulak vermeyi unutmayın.

 Görkem Balkış Klip

 Instagram : https://www.instagram.com/gorkembalkis_/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.