Dijital Lisans Anahtarı Satın Al

ABONE OL
18 Mart 2021 16:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Windows 10 Home uygulaması içerisinde bulunan tüm özellikleri aktif duruma getirmenizi sağlayan anahtarlar, son derece önemlidir. İşlem yaparken kullanılacak olan özellikler bu tür anahtarlar sayesinde aktif olarak kullanılabileceklerdir. Win 10 key fiyat aralıkları, anahtarı satın almak isteyen kişiler için önemli detaylardan bir tanesidir. Son derece başarılı içeriklerle kullanılacak olan yazılımların tüm detaylarıyla kullanıma açılması adına bu tür anahtarları almak gerekir. 32 ve 64 bit ekran seçenekleriyle, uygun olanı Yazılım Budur sitesinden satın alabilirsiniz.

Win 10 Satın Alma Süreci

Alınmış olan anahtarlar 15 dakikalık kısa bir süre içerisinde mailinize iletilir. Anahtarı bu aşamadan sonra hızlıca aktif duruma getirmek mümkündür. Aktif olmuş anahtar tüm özellikleriyle işlerin kolaylaşmasını sağlar. Sunucuları ve ağ dosyalarını büyük ölçüde arttırmış olacak bu tür ürünler, önemli katkılar meydana getirir. Özellikle Home yazılımı içerisinde birçok uygulamadaki tüm özellikleri, orijinal anahtarla kullanmak, işlerinizi kolaylaştıracaktır.

Win 10 satın al bölümü sayesinde kolayca alınabilecek olan içeriklerle birlikte anahtarı kısa sürede kullanabilirsiniz. İş günleri içerisinde yapılan alımlarla birlikte anahtarlar 15 dakikalık bir süre içerisinde mailinize iletilir. Yalnızca bir cihazda yapılabilecek olan aktifleştirme işlemi ile birlikte kullanım başlayabilir. İşlerin kolaylaşmasını sağlayan anahtarlar, kişisel bilgisayarlara uygundur. Bunun yanında 32 ve 64 bit ekran seçimi yapılmalıdır. Yalnızca Win 10 kurulu cihazlarda çalışması mümkündür. Yazılım Budur sitesinden en güvenilir hizmeti alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.