Ünlü cerrah hayatının şokunu yaşadı

Ünlü cerrah hayatının şokunu yaşadı

ABONE OL
8 Eylül 2021 14:12
Ünlü cerrah hayatının şokunu yaşadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Derya Uludüz’ün sosyal medya hesabı siber saldırganlar tarafından çalındı.

Prof. Dr. Derya Uludüz, hayatının şokunu yaşatan olayı şöyle anlattı: “Sosyal medyada bir hesabım var benim o hesabı bir mesaj geldi ve çok sevdiğim çok samimi olduğum bir arkadaşımdan Ayşe hanım bana yazmış işte Deryacım çok güzel bir baş ağrısı ile ilgili yeni bir haber var makale var orada senden de bahsediyorlar senin sözlerinden istersen bir bak diye. Makaleye tıkladıktan sonra bir daha sosyal medya hesabıma ulaşamaz oldum. Ulaşamayınca acaba dedim telefonumla ilgili bir durum mu var, şifremi mi yanlış yazdım diye tekrar tekrar yazdım. Sonra hiçbir şekilde giremedim, mesaj gelecek cep telefonunuza diyordu ama cep telefonuma mesaj gelmiyordu.”

CNN Türk Muhabiri Sema Akbulut ve kameraman Ümit Sertabipoğlu’nun haberine göre Prof. Dr. Derya Uludüz’ün sosyal medya hesabını çalan dolandırıcılar ise, sahte yatırım mesajları yayınlamaya başladı. Uludüz’ün arkadaş grubundaki kişiler de o hesaplara para yatırmaya başladı.

Kısa süre sonra Prof. Dr. Derya Uludüz’ün arkadaşları tek tek onu arayarak dolandırıldıkları şikayetinde bulundu. Ünlü cerrah, savcılığa giderek dolandırıcılardan şikayetçi oldu.

Yatırım devi kripto uzmanları arıyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.