Ülkemizde en güvenilir kripto para borsaları

Ülkemizde en güvenilir kripto para borsaları

ABONE OL
23 Şubat 2021 13:13
Ülkemizde en güvenilir kripto para borsaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto paralar üzerine olan ilgi 2021 ile birlikte adeta tavan yaptı. Sadece Türkiye için değil dünya için de benzer bir durum söz konusu. Özellikle Bitcoin üzerine yapılan yatırımlar ve televizyonda çıkan haberler insanların kripto paralardan daha da haberdar olmalarını sağladı.

Elbette kripto paralar yalnızca Bitcoin’den ibaret değil. Günümüzde Bitcoin haricinde işlem gören pek çok altcoin bulunuyor. Zaten bir kere kripto paralarla ilgilenmeye başladığınızda bunların hepsini öyle ya da böyle öğrenmiş oluyorsunuz. Peki gelelim en önemli soruya. Türkiye’de kripto paralar üzerinde işlem yapabilmek için en güvenilir adres neresi?

Hali hazırda Türkiye’de kripto para alanında faaliyet gösteren pek çok borsa mevcut. Fakat bunlardan en duyulmuş olanları Paribu, BTC Türk ve Binance diyebiliriz.

Şimdi gelelim en güvenilir olanına. Genel olarak internet üzerindeki yorumlara baktığımızda Paribu ve BTC Türk tarafında özellikle kripto para transferlerine ilişkin çok fazla şikayet olduğunu görüyoruz.

Ayrıca Paribu ve BTC Türk’te ani dalgalanmalarda sistemin çöktüğüne ya da tamamen kapandığına dair iddialar da mevcut. Kısacası bu 3 isimde ibrenin ağırlıklı olarak Binance’dan yana olduğu söylenebilir. Elbette burada tercih kullanıcılara kalmış durumda.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.