Reseller Hosting Nedir? Niçin Tercih Edilir?

Reseller Hosting Nedir? Niçin Tercih Edilir?

Müşterilere hosting satışı yapmak, müşteri sitelerini ya da kendi sitelerinizi toplu bir panelden düzenlemek için temin etmeniz gereken kavram reseller hosting‘tir.

ABONE OL
4 Ekim 2022 15:01
Reseller Hosting Nedir? Niçin Tercih Edilir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müşterilere hosting satışı yapmak, müşteri sitelerini ya da kendi sitelerinizi toplu bir panelden düzenlemek için temin etmeniz gereken kavram reseller hosting‘tir. Fakat bu kelimenin Türkçe’de ki tam tercümesi “bayi” kelimesi ile eşdeğerdir. Bu sebeple reseller hosting paketleri, “bayi hosting” olarak da bilinmektedir. Reseller hosting hizmetinde, satın alınan hosting alanı birden fazla web sitesine kullandırılabilmektedir.

Reseller hosting paketinin herhangi bir hosting paketinden tek farkı, yalnızca birden fazla web sitesi barındırmaya izin vermesi olmamaktadır.  Hosting satışı yapmak isteyen kişi ya da firmalara yönelik piyasaya sürülen bu pakette, yönetim panelinin çeşitli yerlerine logo ve banner konularak firmanızın markası ön plana çıkabilmektedir. Reseller Hosting hizmetleri için Verimek adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Reseller Hosting Hizmetinin Avantajları Nelerdir?

Normal web hosting paketlerine kıyasla reseller (bayi) hosting hizmeti satın almak pek çok açıdan daha avantajlı konumdadırlar. Uygun fiyat;  Birden fazla web sitesi barındırmak isteyenler için yönetim, donanım ve lisans maliyetlerinin olmadığı en ekonomik çözüm olmaktadır. Kullanım kolaylığı; WHM panel, DirectAdmin, cPanel veya Plesk panel üzerinden reseller hosting hesabınızı web tabanlı olarak kolaylıkla yönetmektesiniz.

Müşteri alan adı tanımlama, erişim izinleri, NS yönetimi, bant genişliği ve FTP bilgileri gibi birçok işlemi rahatlıkla yönetebilir ve istediğiniz zaman değişiklik yapma hakkınız bulunmaktadır. Paket yükseltme; İş planınıza uygun olarak reseller hosting paketinizi istediğiniz zaman yükseltebilir ve barındırılan alan boyutunu arttırarak değiştirebilirsiniz.  Reseller Hosting hizmetleri için Verimek adresinden hizmet alabilirsiniz.

Kaynak: https://verimek.com/reseller-hosting.php

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.