Hayatın kahramanlarına ‘teknoloji kahramanı’ hediye seçenekleri

Hayatın kahramanlarına ‘teknoloji kahramanı’ hediye seçenekleri

ABONE OL
16 Haziran 2020 07:42
Hayatın kahramanlarına ‘teknoloji kahramanı’ hediye seçenekleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknoloji sektörünün ses getiren firmaları arasında yer alan Bircom,

Babalar Günü’nde hayatının kahramanı babasına hem şık hem de kullanışlı bir hediye vermek isteyenlere farklı alternatifler sunuyor.

Babanızın hobisi ister spor ister seyahat ister teknoloji olsun,

Bircom’un e-ticaret ve mağazacılıkta uzman markası Hifilife’da hepsi için uygun bir ürün bulunuyor.

Dünyaca ünlü çok sayıda markanın distribütörlüğünü üstlenen Bircom, Babalar Günü’nde babasına farklı bir hediye almak isteyenlere özel alternatif öneriler sunuyor.

Konfor ve performansta kalitenin temsili Klipsch T5 True Wireless Kulak İçi Kulaklığı, müziği yeniden tanımlayan Sennheiser Momentum 3 Wireless ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık, gerçek sesin farkını duyma fırsatı sunan AudioEngine A5+ Aktif Bluetooth Hoparlör ve dahası müzik tutkunu teknolojik babalara birbirinden şık ve kullanışlı hediyeler, Bircom’un deneyim mağazası Hifilife’da.

Özgürlüğün peşinden koşan babalara özel

Tasarım, kullanım kolaylığı, verimlilik

Özgürlük, konfor ve performans denince akla ilk gelen ürünlerin başında yer alan Klipsch T5 True Wireless Kulak İçi Kulaklığı tasarım, verimlilik, ve efsanevi akustiğin yanı sıra, kusursuz oturuş, mükemmel bas, gürültü izolasyonu ve uzun süren konforu ile kusursuz bir kombinasyon sunuyor. Kullanım kolaylığı açısından kulak içinde 360 derece dönebilme özelliğine sahip kulaklıkların USB-C formatında hızlı şarj eden çantası, aynı zamanda 15 dakikalık şarjda iki saatten fazla dinleme süresi sağlıyor.

Hayatı kaçırmak istemeyenler babalar için

Dış dünyadan izole olma özgürlüğü

Üstün ses kalitesi ve son teknolojik donanımı ile sesin dengesini belirleyen Sennheiser Momentum 3 Wireless ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık, ANC modları sayesinde dış dünyayla ne kadar bağlantı kuracağınızı belirleme imkanı sunuyor. Konforlu ve şık tasarımıyla kaliteyi tanımlayan Momentum 3 ile dilerseniz, kendinizi dışarıdan gelen tüm seslerden izole edebilirsiniz. Kulaklığı başınızdan çıkardığınızda müziği duraklatma ve geri taktığınızda oynatma gibi akıllı özellikleri bulunan Momentum 3 kulaklık sayesinde, müziği kaçırmadan anın tadını çıkarmanız mümkün. Aynı zamanda akıllı TILE teknolojisi, kulaklığınızın kaybolması durumunda konumunu tespit edebilme özelliği de sunuyor.

Gerçek sesi duymak isteyen babalara

Bir hoparlörden fazlası…

Müziğin lezzetini duyacağınız AudioEngine A5+ Aktif Bluetooth Hoparlör, size gerçek bass ve orijinal kayda yakın doğallıkta bir ses sunuyor. İster rap ya da klasik müzik, ister herhangi bir sinema filmi, A5+ ile sizleri hacimli, adeta duvara vuracak ve gürleyen bir bass performansı bekliyor. 3 farklı renk seçeneği sunan A5+ modeli, özel olarak üretilen bambu kablolama dış yüzeye sahip modeli ile tasarım konusunda sıra dışı olmak isteyen ve evinde bir hoparlörden daha fazlasını barındırmak isteyen müzik sever babalar için biçilmiş kaftan.

Teknoloji sektöründe ses getiren firmalar arasında yer alan Bircom, müzikal yolculuğunu en iyi ses kalitesiyle garanti altına almak isteyenler babalara özel hediyeler için tüm kullanıcılarını e-ticaret ve mağazacılıkta uzman markası Hifilife’a davet ediyor.

Klipsch T5 True Wireless Kulak İçi Kulaklığı1649 TL.

Sennheiser Momentum 3 Wireless ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık3599 TL..

AudioEngine A5+ Aktif Bluetooth Hoparlör4159 TL.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.