Galaxy Z Fold 3 modeli S-Pen desteğine sahip olabilir

Galaxy Z Fold 3 modeli S-Pen desteğine sahip olabilir

ABONE OL
26 Ekim 2020 12:19
Galaxy Z Fold 3 modeli S-Pen desteğine sahip olabilir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 2 geçen ay piyasaya sürülmüştü. Ancak endüstri içinden şimdiden yeni model hakkında detaylar gelmeye başladı. The Elec tarafından yayınlanan UBI Research tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre; Samsung S Pen’i Galaxy Z Fold 3 modeline getirmek için AES (Aktif Elektrostatik Çözüm) sayısallaştırıcı teknolojisini kullanmayı düşünüyor. Ayrıca, şirketin S Pen’in ucuna dayanacak kadar kalın UTG (Ultra İnce Cam) yapmak için çalıştığı bildiriliyor.

Samsung’un S Pen’i katlanabilir serisine getirmek istediğine dair söylentileri ilk kez duymuyorsunuz. Galaxy Z Fold 2’nin daha önce bu teknolojiye sahip olduğu söylenmişti. Ancak Samsung’un teknik sınırlamalar nedeniyle bu vizyonu gerçeğe dönüştürememişti.

Samsung’un Galaxy Note serisi, S Pen için bir EMR (Elektro Manyetik Rezonans) sayısallaştırıcı kullanıyor. Ancak aynı teknoloji katlanabilir ekranlar için pek elverişli değil.  Bu yüzden Samsung, farklı bir sayısallaştırıcı kullanacak ve iki kat daha kalın UTG oluşturacak.

UBI Research, Samsung’un şimdi yaklaşmakta olan Galaxy Z Fold 3 için bu eksiklikleri gidermeye çalıştığını düşünüyor. Şirket katlanabilir bir panele EMR sayısallaştırıcı uygulayamayabilir ancak bunun yerine AES teknolojisini kullanmaya karar verebilir.
Her iki teknolojinin de kendi avantajları ve dezavantajları var. Ancak AES genellikle üretim maliyetleri pahasına daha iyi bir genel performans sunuyor. Daha da önemlisi, AES, Samsung’un katlanabilir ekran teknolojisi ile kullanılabiliyor.

Huawei Powerbank 12.000 mAh kapasitesi ile geldi!

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.