FOREO artık Modanisa’da

FOREO artık Modanisa’da

ABONE OL
18 Haziran 2020 18:53
FOREO artık Modanisa’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun en sevilen ürünlerine artık modern muhafazakar modanın güçlü ismi Modanisa’dan da ulaşılabiliyor. FOREO’nun en üst düzey güzellik teknolojisine sahip ürün seçkileri ile cildiniz için aradığınız profesyonel cilt bakımını evinize taşıyor.

İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO ve modern muhafazakar modanın iddialı markası Modanisa, sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmak isteyenler için güçlerini birleştirdi. FOREO ürünleri artık kadınlar için modern muhafazakar moda ve stil önerileri sunan, 5 dilde hizmet veren Türkiye’nin ilk uluslararası online e-ticaret sitesi Modanisa.com’da da satışa sunuluyor. Böylece bakımına özen gösterenler profesyonel cilt bakımına daha kolay ulaşabiliyor.

2013 yılında Stokholm’de doğan güzellik teknoloji markası FOREO, bugün dünyanın birçok farklı ülkesinde geniş ürün yelpazesiyle kullanıcılarının sağlık ve tazelikle ışıldayan bir cilde kavuşmasını sağlıyor. Modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş kadınların binlerce seçeneği bir arada bulabileceği Modanisa aylık 20 milyonu aşkın ziyaretçisiyle 140 ülkeye satış yapıyor. Modanisa.com’da FOREO’nun en yeni ürünü olan akıllı maske terapisi cihazı UFO’dan en çok sevilen LUNA serisine kadar geniş bir yelpazede ürün seçkisi modaseverlerle buluşuyor.

FOREO LUNA 3, akıllı telefonlara indirilebilen FOREO For You uygulamasıyla senkronize edildiğinde adeta kişiye özel bir güzellik koçu gibi çalışıyor. Bu sayede cildinizin ihtiyaçlarını ve gelişimini takip eden LUNA 3, dakikada 8.000 T-Sonic™ titreşim yayarak cildin gözenekleri içine işlemiş kir, yağ, makyaj kalıntıları ve ölü deriden arındırarak derinlemesine temizlik sağlıyor. Ürünün arka yüzeyinde sunduğu anti-aging etkili sıkılaştırıcı masaj terapileri ise ince çizgi ve kırışıkların görünümünü yumuşatarak daha taze ve genç bir cilt sunuyor. LUNA 2 ise ultra-hijyenik silikon yüzeyi ve T-Sonic™ titreşimleri sayesinde cildi kir, yağ ve makyaj kalıntılarından yüzde 99,5 oranında arındırıyor. Sadece iki dakikada derinlemesine temizlik sağlayan LUNA 2’nin aging masajı etkili arka yüzeyi kan dolaşımını da 4.5 kata kadar hızlandırıyor.

Kişiselleştirilmiş bir cilt bakımı rutini için cildinizi her seferinde analiz eden dünyanın ilk 2’si 1 arada akıllı yüz temizleme cihazı LUNA fofo, yüksek frekanslı T-Sonic™ titreşimleri ve hassas silikon yüzeyi sayesinde yağ, kir ve makyaj kalıntılarını cildinizden temizleyip ölü hücreleri nazikçe arındırıyor. Minik ve güçlü LUNA play plus ise kolay kullanımı, kompakt tasarımı ve yoğun yaşam tarzınıza uygunluğu ile tam bir cilt bakım rutini sağlıyor.

Aydınlatıcı göz masajı cihazı IRIS T-Sonic™ titreşimler sayesinde kaz ayaklarını, göz çevresindeki koyu halkaları ve gözaltı torbalarını görünümü azaltmaya yardımcı oluyor. Göz kremi ya da serumunuz emilimini kolaylaştırarak etkinliğini artırıyor.

SPA kalitesinde bir bakım terapisini ev ortamında sunan akıllı maske terapisi cihazı UFO, akıllı telefonlara indirilebilen “FOREO For You” uygulamasıyla senkronize edildiğinde kullandığınız maskeye uygun program otomatik olarak devreye alınıyor. Avucunuza sığan bu modern cihaz, termoterapi, kriyoterapive T-Sonic™ titreşimlerin gücünü barındıran Hiper İnfüzyon Teknolojisi’nin gücünü de barındırıyor. Profesyonel bir bakım olan LED ışık terapilerini de evinize getiren cihaz, her maske için uygulama tarafından ayrı ayrı seçilerek belirli süreyle uygulanan Mavi LED ışık terapisiyle cilt kusurlarını azaltırken, Kırmızı LED ışık terapisiyle yaşlanma etkilerini hafifletip vücudun ekstra kolajen salgılamasına sağlıyor. Yeşil LED ışık terapisi ise ciltteki ton farklılıklarını minimize ederek küçük noktaları kaybediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.