Araba Oyunları

Araba Oyunları

ABONE OL
26 Kasım 2020 15:32
Araba Oyunları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Çocukların ve yetişkinlerin severek oynadıkları araba oyunları geniş bir yelpazeye sahiptir. Bunlar içerisinde her yaşa ve zevke uygun çok sayıda oyun bulunmaktadır.

 

İnternet üzerinden kolayca erişilebilen araba oyunları hızı ve araba kullanmayı sevenlerin öncelikli seçimleri arasında yer alır. Bu oyunlarda araçlar gerçeği yansıtacak şekilde oluşturulmuştur ve pist ya da sanal ortamda oyuncu tarafından kontrol edilerek ilerlettirilir. Farklı türlere ait araçları sürmeye izin veren bu oyunlar tekli ya da çok kişili olacak şekilde oynanabilir. Oyunun içerisinde oyuncunun kendi arabasını ve tüm parkuru gösteren ayrı bölümler vardır.

 

Araba Oyunları Nasıl Oynanır?

Bilgisayarda araba oyunu oynamak çok da zor değildir. Profesyonel oyunlar için ekstra direksiyon simidi, pedal, fren gibi ek aksesuarlar kullanılabilir. Çocuklara özel olarak hazırlanmış araba oyunlarında ise klavyede kullanılan yukarı, aşağı, sağ, sol yön tuşlarını kullanmak yeterli olacaktır. Ayrıca oyunda fare(Mouse) kullanılarak da kontrol sağlanabilir. Oyuna başlamadan önce ilk sayfadaki yönlendirmeler takip edilerek daha zevkli ve kontrollü bir oyun oynanabilir.

 

En İyi Araba Oyunu Önerileri

Yarış ve hız tutkunları için vazgeçilmezler arasında yer alan en iyi araba oyunları arasında assetto corsa, burnout paradise, dirt rally, gran turismo 5, need for speed, Grand prix 2, forza horizon 3, lotus III: The ultimate challenge gibi oyunlar yer almaktadır. Bu oyunların her biri birbirinden eğlenceli olup bazı oyunların gerçeklik seviyesi oldukça yüksektir. Böylece oyun daha da çekici hale gelmektedir. En iyi sürüş fiziklerine sahip olan oyunlarda sokak yarışları ön plana çıkmaktadır. Özellikle ilk illegal sokak yarışları Need For Speed: Underground 2 oyunu ile birlikte oyuncuların ilgisini çekmiştir. Bu oyunla birlikte araba oyunlarına pek çok yenilik de eklenmiştir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.