Apple’dan 5 bin 699 TL’lik kulaklık: AirPods Max

Apple’dan 5 bin 699 TL’lik kulaklık: AirPods Max

ABONE OL
16 Aralık 2020 16:08
Apple’dan 5 bin 699 TL’lik kulaklık: AirPods Max
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Apple‘ın sessiz sedasız bir şekilde Bose, Sonos ve Logitech’in ses odaklı ürünlerini mağazalarından kaldırdığını ve kısa süre sonra üst seviye bir kulaklık modeli ile karşımıza çıkacağını geçtiğimiz Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Apple, AirPods ailesinin yeni modeli olan AirPods Max modelini tanıttı. 

AirPods ve AirPods Pro modellerinden farklı olarak kulak üstü bir tasarıma sahip olan AirPods Max, üst seviye bir ses performansı sunma hedefi ile tasarlandı. Uzay Grisi, gümüş, yeşil, gök mavisi ve pembe olmak üzere 5 farklı renk seçeneği sunan AirPods Max, aktif gürültü engelleme, şeffaf mod ve adaptif EQ gibi özelliklere de sahip.

Aktif gürültü engelleme özelliği çin sekiz adet mikrofon kullanan AirPods Max, ses yakalama için ise üç adet mikrofon kullanıyor. Gücünü Apple tarafından geliştirilen Apple H1 kulaklık çipinden alan AirPods Max, Apple Watch modellerinde gördüğümüz Digital Crown‘a da sahip durumda. 

Digital Crown sayesinde ses seviyesini ayarlama, çalma, duraklatma ve aramalara yanıt vermek gibi özellikler kullanılabiliyor.

134 gramlık bir ağırlığa sahip olan AirPods Max, Aktif Gürültü Engelleme veya Şeffaf Mod açıkken tek şarjla 20 saate kadar dinleme süresi sunuyor. Apple’ın paylaştığı bilgilere göre 5 dakikalık şarjla 1,5 saate kadar dinleme süresi de sunan AirPods Max, ülkemizde 5 bin 699 TL fiyat etiketine sahip. Son olarak AirPods Max modelinin 15 Aralık tarihinde satışa sunulacağını da ekleyelim. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.