Apple çalışanlarının büyük çoğunluğu 2021 yılının Haziran ayına kadar evden çalışacak
  • Mizrak Haber
  • Teknoloji
  • Apple çalışanlarının büyük çoğunluğu 2021 yılının Haziran ayına kadar evden çalışacak

Apple çalışanlarının büyük çoğunluğu 2021 yılının Haziran ayına kadar evden çalışacak

ABONE OL
16 Aralık 2020 16:08
Apple çalışanlarının büyük çoğunluğu 2021 yılının Haziran ayına kadar evden çalışacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz Eylül ayında Apple‘ın bazı ekiplerinin pandemiden sonra da evden çalışmaya devam edeceğinin açıklandığını sizlere aktarmıştık. Bugün Bloomberg tarafından paylaşılan haberlere göre ise konu ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.

Apple CEO’su Tim Cook‘un Apple çalışanları ile paylaştığı bilgilere göre 2021 yılının Haziran ayı Apple için dönüm noktası olacak. Paylaşılan bilgilere göre pek çok Apple çalışanı 2021 yılının Haziran ayına kadar evden çalışmaya devam edecek. 

Tim Cook tarafından Apple çalışanlarına yapılan konuşmada Apple’ın pandemi yılında elde ettiği başarılardan da bahsedildi. Hiçbir çalışma şeklinin yüz yüze çalışmanın yerini tutmayacağını dile getiren Cook, şirketin pandemi sırasındaki başarısının gelecekte uzaktan çalışmaya daha fazla esneklik sağlayabileceğini de ima etti.

Kısacası Apple’ın ilerleyen dönemlerde evden çalışma ile ilgili yeni kararlar alması da sürpriz olmayacaktır. Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren Apple CEO’su Tim Cook, Apple’ın ana merkezi konumunda bulunan Apple Park‘ın şu an için yüzde 15 çalışan kapasitesi ile çalışmaya devam ettiğini de belirtti.

Son olarak Facebook‘un da benzer bir açıklama yaptığını ve çalışanlarının 2021 yılının Temmuz ayına kadar evden çalışmaya devam edebileceklerini paylaştığını da ekleyelim.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.