Yeni Sezon İçin Rapor Hazırladı

Yeni Sezon İçin Rapor Hazırladı

ABONE OL
7 Haziran 2022 09:54
Yeni Sezon İçin Rapor Hazırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Domenec Torrent, Türkiye’ye erken dönüş yaptı. 4 Temmuz’a kadar takıma izin veren İspanyol teknik adam, ligin bitişi ile ülkesine gitmişti.

Seçim tamamlandıktan sonra İstanbul’a dönmesi beklenen Torrent, sürpriz bir karar ile tatilini yarıda kesti. 59 yaşındaki çalıştırıcı, seçime kadar ki süreçte yeni yönetime kapsamlı bir rapor hazırlayacak.

Galatasaray ile 1 yıllık sözleşmesi daha olan Torrent’ sarı kırmızılılardan ayrılmak istemiyor. Torrent’in raporunda mevcut kadronun durumu, gidecek ve gelecek oyuncuların listesin olacak.

Yeni yönetim, Torrent ile çalışmak istemezse tazminat maddesi devreye girecek. İspanyol teknik adamın kontratı, tek taraflı fesih edilirse sözleşmesinde 1,5 milyon euroluk tazminat olduğu ifade edildi.

İtalyan basınından transfer iddiası

Diğer yandan Galatasaraylı futbolcular için transfer iddiaları gelmeye devam ediyor. İtalyan basını, Atalanta’nın Marcao ve deneme bonusları Cicaldau ile ilgilendiğini öne sürdü.

Sportif direktör Tony D’Amico’nun iki oyuncu için teklif yapmaya hazırlandığı gelen haberler arasında.

İtalyan basını daha önce Cicaldau için Sampdoria, Marcao içinse Roma ve Napoli’nin devrede olduğunu belirtmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.