Transfer haberi | Emre Çolak, Fatih Karagümrük’te

Transfer haberi | Emre Çolak, Fatih Karagümrük’te

ABONE OL
16 Aralık 2020 16:04
Transfer haberi | Emre Çolak, Fatih Karagümrük’te
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih Karagümrük Kulübü, 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Çolak’ı kadrosuna kattı.

2 sezon İspanya La Liga ekiplerinden Deportivo’da oynadıktan sonra Suudi Arabistan’ın Al-Wahda takımında forma giyen Çolak, Karagümrük 2. Başkanı Serkan Hurma’nın katılımıyla düzenlenen törenle imzayı attı.

Kulüpten yapılan açıklamada, ” Süper Lig’de artık Karagümrük forması giyecek olan Emre Çolak’a hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz” denildi.

24 SAATGÜNÜN ÖZETİ24 saat24 saat günün önemli haberleri ve gelişmeleriemre çolakson dakikahaberlersüper ligGÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİRöportajlar, insan hikayeleri, belgeseller… Binlercesi YouTube kanalımızda.Habertürk Whatsapp Hattı

YORUMLAR

Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!GÖNDER Son dakika haberler, köşe yazılar, ekonomi, magazin, siyaset, spor gündeminin tek adresi HaberTurk.com; HaberTurk.com haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, haberler izinsiz olarak kopyalanamaz ve başka yerde yayınlanamaz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.