Levent Nazifoğlu’ndan sürpriz transfer hamlesi 

Levent Nazifoğlu’ndan sürpriz transfer hamlesi 

ABONE OL
11 Mayıs 2022 11:54
Levent Nazifoğlu’ndan sürpriz transfer hamlesi 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Galatasaray başkan adaylarından biri olan Metin Öztürk seçilmesi durumunda koltuğu Levent Nazifoğluna bırakacağını duyurmuştu. Bu açıklamadan sonra kolları sıvayan Nazifoğlu’nun yeni bir transfer hamlesi olduğu ileri sürüldü. İşte detaylar…

 

Galatasaray’da 30 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan başkanlık seçimleri öncesinde, adaylar Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde ise konu ile ilgili açıklama yapan Öztürk, görece geldiği zaman futbolu Levent Nazifoğlu’na emanet etmek istediğini duyurmuştu.  Oğuzhan Özyakup’un yeni takımında neler yapacağını, Parimatch üzerinden takip et!

 

Transfer için kolları sıvayan Nazifoğlu’nun ise bu süre içerisinde pek çok isimle görüştüğü öğrenildi. Oğuzhan Özyakup’un da bu isimlerinden biri olduğu iddia ediliyor. Beşiktaş yönetimi ise sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Özyakup ile yollarını ayırma kararı aldı. Teknik direktör Valerian Ismael’in beklentilerini karşılayamayan genç futbolcunun yeni adresinin neresi olacağı merakla bekleniyor. Parimatch giriş sayfasından, bütün liglerin maçlarına göz atabilirsin.

Tekliflerini Metin Öztürk geldikten sonra yapacak

Metin Öztürk, başkanlığa geldiği takdirde koltuğu Levent Nazifoğlu’na bırakacağını duyurmuştur. Nazifoğlu transfer tekliflerini ise Metin Öztürk başkanlığa geldikten sonra yapacak. Aynı zamanda, Başakşehir ve Hollanda’dan bazı kulüplerin Oğuzhan Özyakup ile ilgilendiği söylenirken, yine de sarı kırmızılı takımdan teklif geldiği takdirde ona doğru yöneleceği de iddialar arasında.

Son dönemde performansında büyük bir düşüş olup 17 resmi maçta da gol atamayan, bazı kişiler tarafından hala umut vadediyor. Ayrıca ünlü futbolcu bu sezon takımına sadece 1 asistlik katkı verebildi. Daha fazla spor haberi ve giriş detayları için Parimatch Twitter adresini ziyaret edin.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.