La Liga’da Real Madrid, Sevilla’ya Konuk Oluyor

La Liga’da Real Madrid, Sevilla’ya Konuk Oluyor

ABONE OL
11 Mayıs 2022 11:53
La Liga’da Real Madrid, Sevilla’ya Konuk Oluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

La Liga’nın 32. haftasında ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren bir maç oynanacak. Lider Real Madrid, Sevilla deplasmanına çıkacak. Ev sahibi ekip Sevilla, geri kalan 31 haftada 16 galibiyet, 12 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Sevilla topladığı 60 puan ile 3. sırada yer alıyor. Real Madrid ise 31 haftada 22 galibiye, 6 beraberlik ile 72 puan topladı. Şampiyonu biliyorsan, Bettilt üzerinden bahsini oyna ve tahmininle kazanç sağla!

Madrid ekibinin en yakın rakipleri Barcelona ve Sevilla ile arasında 12 puan bulunuyor. İyi bir sezon geçiren Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale çıkmayı başardı. Gruplardan çıktıktan sonra sırasıyla PSG’yi ve Chelsea’yi eleyen Madrid ekibi, yarı finalde İngiliz devi Manchester City ile eşleşti. Yarı finalin ilk ayağı, Etihad Stadyumu’nda 26 Nisan’da oynanacak. Sevilla ise alışık olduğu Avrupa sahnesinden bu sene erken ayrılmak durumunda kaldı. İspanyol ekibi, West Ham United tarafından kupanın dışına itildi. Bettilt giriş sayfasından TV hizmetini kullan ve maçları canlı izle.

17 Nisan Pazar günü oynanacak müsabaka TSİ ile 22:00’de başlayacak. Estadio Ramon Sanchz Pizjuan’da oynanacak karşılaşma, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Maçın hakemi G. Cuadra Juan Lopez olurken, VAR’da Ignacio Iglesias görev yapacak. Karşılaşma öncesinde Sevilla’da 4 eksik bulunuyor. Bettilt Twitter üzerinden site linkine erişerek, dilediğin maçı takip edebilirsin.

Ev sahibi ekipte Fernando, Thomas Delaney, Karim Rekik ve Suso sakatlıkları sebebiyle Real Madrid’e karşı forma giyemeyecekler. Real Madrid cephesinde ise uzun süredir sakatlığı bulunan Eden Hazard ve kart cezalısı Casemiro bu maçta görev yapamayacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.