Fenerbahçe’de başkanlık seçimi yaklaşırken, Aziz Yıldırım’ın yönetim kurulu listesinde yaşanan ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak, iş insanı Kemal Fatih Aslan’ın, haberi olmadan Aziz Yıldırım’ın yönetim listesine yazıldığını ve seçimde Ali Koç’u destekleyeceğini açıkladı.
Aziz Yıldırım’ın açıkladığı yönetim kurulu listesinde yaşanan son ayrılık, Kemal Fatih Aslan’ın listeye haberi olmadan dahil edilmesiyle gündeme geldi. Aslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Aziz Yıldırım’ın kendisini listeye yazmasının onur verici olduğunu ancak hiçbir bilgisi olmadan bu kararın alındığını belirtti.
Kemal Fatih Aslan, 23 Mayıs 2024 tarihinde Aziz Yıldırım’ın yönetim kurulu listesinde olduğunu öğrendiğini ve bu durumu kabul etmeyeceğini belirterek, olağan seçimli genel kurulda Ali Koç’u destekleyeceğini duyurdu. Aslan, her iki başkan adayına da başarılar dileyerek, 2018 seçimlerinde de Ali Koç’un yanında olduğunu hatırlattı.
Fenerbahçe Kulübü’nde, 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesinde tansiyonun yükselmeye devam ettiği gözlemleniyor. Başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasında yaşanan gerilim, yönetim kurulu listesindeki ayrılıklarla birlikte seçim atmosferini daha da hareketlendiriyor.
Reklam & İletişim [email protected]