Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin üçüncü haftasında Manchester United’ı ağırladı. Eski takımına karşı mücadele eden José Mourinho, maçın 37. dakikasında yaşanan üst üste gelen inanılmaz pozisyonlar karşısında tepkisini gizleyemedi.
Kalesinde erken bir gol görmesine rağmen oyundan asla düşmeyen sarı-lacivertliler, ilk yarıda rakiplerine karşı üstünlük kurarak alkışları üzerine topladı. Fenerbahçe, rakip ceza sahasında 21 kez topla buluşarak 4’ü isabetli olmak üzere 7 şut çekti.
Maçın 37. dakikasında yaşanan bir pozisyon, Mourinho’nun da şaşkınlığını artırdı. Szymanski’nin açtığı orta sonrasında El-Nesyri’nin şutunu kaleci Onana kurtardı. Ardından Tadic’in şutu da aynı kaleci tarafından çıkartıldı. Bu inanılmaz kurtarışların ardından Fenerbahçe’nin teknik direktörü José Mourinho da adeta gözlerine inanamayarak büyük bir hayret içerisinde kaldı.
Fenerbahçe, bu mücadeleden galibiyetle ayrılarak taraftarını sevindirirken, Mourinho’nun tepkisi ise maçın en çok konuşulan detayları arasında yer aldı.
Reklam & İletişim [email protected]