Beşiktaş’ta Yeni Hareketlenmeler!

Beşiktaş’ta Yeni Hareketlenmeler!

ABONE OL
5 Mart 2023 12:55
Beşiktaş’ta Yeni Hareketlenmeler!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en başarılı olan spor kulübü Beşiktaş’ta yeni hareketlenmeler! Oyuncu kadrosunda bazı değişiklikler olacağı konuşuluyor. Şenol Güneş önderliğinde performans olarak yükselen isim Cenk Tosun için karar verildi. Milli oyuncu ile yeniden sözleşme yapılması planlanıyor. Beşiktaş içinde başarılı isimlerden biri olan Cenk Tosun ile yeni sözleşme yapılması gündeme gelmiştir. Beşiktaş takımının yönetici grubunda yer alan kişiler Cenk Tosun ile yeniden sözleşme imzalamak için bir araya geldi. Bilindiği üzere Cenk Tosun milli takımda da forma giyen oyunculardan biridir. Cenk Tosun Beşiktaş ile özdeşleşmiş olan oyunculardan biridir. Başarısı, taraftar ile kurmuş olduğu bağ ile çok seviliyor. Bu pozitif etkileşim aynı zamanda yönetim kuruluna da yansıyor. İki taraf arasında son derece güçlü bir iletişim bulunuyor. Aynı zamanda takım içinde de liderlik görevini üstlenen bir oyuncudur. Bu şekilde yeni sezonda Cenk Tosun takımın bel kemiği olmuş durumdadır. Oyuncunun sağladığı başarılı performanstan herkes oldukça memnun. 31 yaşında olan Cenk Tosun ile Beşiktaş arasında uzun sürecek bir anlaşma yapıldığı söyleniyor.

Normal şartlarda bu sezon bitecek olan sözleşme için tekrar masaya oturuldu. Kısa bir sürede sonuçlanacak bir sürece girildiği söyleniyor. Yapılacak olan konuşmalarda herhangi problem çıkmayacağı söyleniyor.

Yeniden Sahalarda!

Sevilen oyuncu Cenk Tosun ertelenen maçlarda yeniden sahaya çıkacak. Beşiktaş’ın sevilen oyuncusu Cenk Tosun, maçlarda yine aktif olarak boy gösterecek. Taraftardan gelen yoğun sevgi ile oyuncu oldukça benimsendi. Beşiktaş’ta Aboubakar yerine yeniden Cenk Tosun’u göreceğiz. Takıma zafer müjdesini verecek olan isim yine olacak. Joybet

  1. Haftada oynanması gereken maçta yeniden Cenk Tosun performans sergileyecek. Sevilen oyuncu Sevilen oyuncu 5 transfere Antalyaspor karşısında şans vermeyecek. Son maçlarda sergilediği 8 gol ve 1 gol pası ile toplam 9 gole katkı sağlamış bir oyuncudur. Yeniden siyah beyaz takıma galibiyet getirecektir. Cenk Tosun yeniden sahalarda!

Onur Bulut ise takım içinde oluşan bir karmaşıklıktan dolayı Antalyaspor maçında forma giyemeyecek. Ancak bir sonraki maçta forma giyme şansına erişecek.

Beşiktaş’ta 5 Tane İmza Atıldı

Ara transfer dönemini etkin bir şekilde geçiren takımlar arasında Beşiktaş bulunuyor. Mevcut sezon ve gelecek sezon için çalışmalara başladı. Türkiye’nin önde gelen takımlarından biri olan Beşiktaş başarı merdivenleri çıkmayı amçalıyor. Bu bağlamda yeni transferlerle Beşiktaş’ta 5 tane imza atıldı. Forvet hattına Aboubakar’ı dahil etti. Bu oyuncu için bonservis bedeli ödenmedi. Konyaspor’dan ise Amir alındı. Konyaspor’a 3 milyon 200 bin Euro bedelinde bonservis ücreti ödendi. Sağ bek için ise Onur Bulut alındı. Omar Kolley siyah beyaz renklere katılan bir diğer oyuncu oldu.

Beşiktaş bu sene oldukça yüksek bir performans sunuyor. Bu başarı ilerleyen zamanlarda da devam etmesi için çalışmalar sürüyor.

Beşiktaş hem oyuncu hem teknik direktör açısından oldukça şanslı olan bir takımdır. Bu durum maçlardaki performanslara da yansır. Gelecek sezon aynı şekilde Avrupa Lig’inde de görebiliriz. Şenol Güneş hoca önderliğinde alınan galibiyetlerle taraftarın yüzü gülüyor. Ayrıca yeni transferler sayesinde herkes oldukça memnun. Bu sezon ve önümüzdeki sezon oldukça başarılı geçeceğine inanılıyor.

Futbolcu başarısının yanı sıra takım içinde tam olarak bir disiplin söz konusudur. Bu sayede maçlarda yüksek bir performans sergileniyor. İzlediğimiz tüm Beşiktaş maçlarından son derece keyif alıyoruz. Bu sezon ve önümüzdeki sezonda çok daha fazla gol sayısı göreceğimizden eminiz. Ara transfer dönemi son derece başarılı kullanılmış ve yerinde kararlar verilmiştir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.