Bahçeli’den çirkin saldırı için çok sert tepki: Sabrımızı taşırmayın!
  • Mizrak Haber
  • Siyaset
  • Bahçeli’den çirkin saldırı için çok sert tepki: Sabrımızı taşırmayın!

Bahçeli’den çirkin saldırı için çok sert tepki: Sabrımızı taşırmayın!

ABONE OL
30 Mart 2021 16:28
Bahçeli’den çirkin saldırı için çok sert tepki: Sabrımızı taşırmayın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Genel Başkanı Bahçeli yaptığı açıklamada, “Kıbrıs Rum Kesimi’nin Limasol kentindeki bir camiye yönelik nefret dolu saldırıları lanetliyorum. 1821 Mora Ayaklanmasının 200. yıl dönümü münasebetiyle Türklere ölüm sloganları atanlar, cami duvarlarına mavi boyayla haç resmi çizenler alçaktır, korkaktır, günahkârdır” ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ: ALÇAKLIK, KORKAKLIK…

Kıbrıs Rum Kesimi’nin Limasol kentindeki bir camiye yönelik nefret dolu saldırıları lanetliyorum. 1821 Mora ayaklanmasının 200. yıldönümü münasebetiyle Türklere ölüm sloganları atanlar, cami duvarlarına mavi boyayla haç resmi çizenler alçaktır, korkaktır, günahkârdır.

“SABRIMIZI TAŞIRMAYIN”

Müslüman Türkün kanından beslenen canilerin torunlarına tavsiyem, sabrımızı taşırmamaları, tahrik ve tacizlerinden derhal vazgeçmeleridir. Çünkü Mora Ayaklanmasının rövanş sayfası henüz görülmemiş, bu hesap henüz kapanmamıştır.

“KANIMIZ HALA YERDEDİR, GÜNÜ GELDİĞİNDE HESABI SORULACAK”

Bu vesileyle Mora ayaklanmasında şehit edilen, şiddet ve dehşet tüneline sokularak hayatlarını kaybeden Müslüman Türklere Allah’tan rahmet diliyor, hepsini saygı ve şükranla anıyorum. Kanımız hala yerdedir, günü geldiğinde bedeli muhasım odaklara elbette ödettirilecektir.

KAYNAK: İHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.