YouTube Kanalı Nasıl Alınır?

YouTube Kanalı Nasıl Alınır?

YouTube kanalı satın al işlemi yapmadan önce  abone sayısı video izlenme sayısı ve beğeni arasındaki doğru orantıya bakmak gerekir.

ABONE OL
25 Mayıs 2022 16:44
YouTube Kanalı Nasıl Alınır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YouTube kanalı satın al işlemi yapmadan önce  abone sayısı video izlenme sayısı ve beğeni arasındaki doğru orantıya bakmak gerekir. Bir YouTube kanalının abone sayısı ne kadar fazla ise paylaşılan içeriğin izlenme sayısı beğenilme sayısı da o kadar fazla olur. Fakat Youtube kanalı al özelliğini kullanırken abone sayısı binlerin üzerinde olan fakat buna rağmen izlenme ve beğeni sayısı 100 küsürleri geçmemiş bir hesap ile karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Böyle bir YouTube kanalı bot abone ile oluşturulan bir hesaptır. Bu konuda uzman desteğine ihtiyaç duyuyorsanız Hesap Hizmetleri sitesini ziyaret edebilirsiniz.

YouTube Hesap Satın Alma 

YouTube hesap satın al işlemi yapmadan önce kanalın konusunun ve dilinin ne olduğuna ayrıca kadar içerik paylaşıldığına dikkat etmek çok önemlidir. Tüm bunlara ek olarak YouTube hesabı satın alırken video sürelerinin uzunluğuna da bakmakta fayda var. Youtube kanalında yalnuzca 15 dakikanın altında çekim yapılan video var ise bu durum bu YouTube kanalında 15 dakikadan daha uzun videolar paylaşamıyor anlamına gelir. Fakat YouTube kanalı da daha uzun süreli videolar var ise bu hesabın video çekim süresi ve paylaşım süresi uzun anlamına gelir. YouTube kanalı satın al işlemleri için uzman desteği almak son derece önemlidir. Hesap Hizmetleri sitesinden YouTube kanalı satın alma işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.