Uygun Fiyatlı Sigortalar ile Kesin Güvence Sağlayın

Uygun Fiyatlı Sigortalar ile Kesin Güvence Sağlayın

ABONE OL
20 Eylül 2020 18:30
Uygun Fiyatlı Sigortalar ile Kesin Güvence Sağlayın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hayatın insana ne getireceği belli olmuyor. Olası risklere karşı bir güvence alabilmeyi herkes ister. Bu doğrultuda sigorta seçenekleri çok sayıda kişi tarafından değerlendirilmektedir. Sigortalar sayesinde can ve mal güvenliğine karşı bir güvence sağlanır. Her risk grubuna özel ayrı sigorta türleri bulabilmek mümkündür. Özel sağlık sigortası, trafik sigortası, araç sigortası, deprem sigortası gibi poliçelere sigorta şirketleri aracılığıyla sahip olunabilir. Bu sektörde hizmet sunan şirketler arasında Süper Sigortam firması pek çok özelliğiyle dikkat çekiyor. Firmadan uygun fiyatlara poliçe yaptırabilmek mümkün.

Avantajlı Sağlık Sigortası Paketlerine Göz Atın

Şirketin öne çıkan poliçeleri arasında sağlık sigortaları bulunuyor. SGK’sı olan fakat devlet hastanelerini tercih etmeyen kişiler için tamamlayıcı sağlık sigortası hizmeti sunuluyor. Bu poliçelerde, sağlık harcamalarında SGK’nın karşılamadığı tutarı poliçe ödüyor. Poliçenin kapsamı dışında sadece 15 TL’lik devlet katkı payı ödemesi yer alıyor. Yatarak tedavilerde poliçe %100 oranında tedaviyi karşılarken, ayakta tedavilerde yılda 10 defa %100 karşılanabiliyor. Kapsadığı teminatlar arasında ameliyat, kemoterapi, yoğun bakım gibi kritik düzeydeki tedaviler de bulunuyor. Birinci derece yakınlar için SGK kapsamında olmasa dahi özel hastanelerde indirim hakkı kazanılabiliyor. Firmanın bu poliçede ömür boyu yenileme garantisi sunması ayrı bir avantaj sağlamaktadır.

Özel sağlık sigortası tercih etmek isteyenler için Süper Sigortam’da garantili poliçeler mevcut. Hastalık ve kaza gibi risklere karşı kişiselleştirilmiş bir sigorta yaptırarak bütçeniz doğrultusunda güvence sağlayabilirsiniz. Bu sigortayı yaptırarak ferdi kaza ve hayat sigortasını ücretsiz alabilirsiniz.

Kredi Hayat Sigortası ile Kendinizi Garanti Altına Alın

Kredi çekildikten sonra borcun ödenmesini engelleyebilecek bazı durumlar ortaya çıkabilmektedir. Kaza sonucu iş göremez hale gelenlerin krediyi ödeyecek gücü olmayacaktır. İşsizlik durumda ise gelir kaybı yaşandığından kredi geri ödemesinde zorluk yaşanır. Kredi sahibinin vefat etmesiyle borç varislere kalabilir. Bu olumsuzlukların önüne geçilebilmesi adına Süper Sigortam tarafından uygun fiyatlı kredili hayat sigortası seçenekleri müşterilerine sunulmaktadır. Firmanın web sitesinde bulunan kredi hesapla formu doldurularak fiyat teklifi alınabilmektedir.

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.