Uygun fiyatlarla hosting hizmeti

Uygun fiyatlarla hosting hizmeti

ABONE OL
14 Kasım 2020 09:35
Uygun fiyatlarla hosting hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tamamen yerli imkanlar ve yerli sermayeyle kurulan firma, bu alan da sadece ülkemizde değil uluslararası camiada da kendini öne çıkarabilmiş bir kurulumdur. İnovasyona açık ve yenilikçi duruşuyla, diğer firmaların önüne geçmeyi başaran Hostixo, hosting ve sunucu sektöründe gerek rakiplerinin gerek ise kullanıcılarının saygısını kazanmış bir firma olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle kullanıcılarına linux hosting hizmet vererek linux yazılımı kullanan işletmelerin de ihtiyaçlarını gidermektedir. Hosting hizmetini yanı sıra bulut sunucu ve sanal sunucu kiralama/pazarlama hizmetleri de veren Hostixo, 2020 yılı itibarıyla çalışmalarına bütün hızıyla devam etmektedir. Bu bağlam da işletmesini online platformlara taşımak isteyen şirketler için bir olmazsa olmaz haline gelmiştir.

Hosting ve sunucu hizmetlerini değişmez adresi

Hosting hizmetinin yanı sıra sanal sunucu ve bulut sunucu hizmetleri de vererek kullanıcıların internette her daim aktif olmasını sağlamakta olan Hostixo, Ssd altyapılı hosting hizmeti vererek ve dolayısıyla internet sitelerinin hızını ve kapasitesini oldukça arttırarak günümüz dünyasının bütün gerekliliklerini bilmekte ve bu bağlamda online atılımlar yapmak isteyen her işletmeye bu hizmetleri uygun fiyatlandırmalar adı altında vermektedir. Hal böyle olunca birçok işletme windows hosting ve sunucu kiralama hizmetlerinden faydalanarak, verimliliklerini iki katına çıkarmışlardır. Eğer siz de böyle bir atılım içindeyseniz, firmanın resmi internet sitesine bir göz atarak fırsat ve kampanyalardan gönül rahatlığıyla yararlanabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.