Tiny House Maliyet Avantajları

Tiny House Maliyet Avantajları

ABONE OL
22 Ocak 2021 16:21
Tiny House Maliyet Avantajları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küresel ekonomik kriz döneminde başta Amerika’da daha sonra Avrupa ülkelerinde ortaya çıkan tiny house akımı, son birkaç yıl içerisinde ülkemizde de ilgi çekmeye başlamıştır. Küçük ev olarak tabir edilen bu akım, insanlara daha çevreci ve geri dönüşümsüz tasarruflu alanlar sağlama olanağı vermiştir. Büyük şehirlerin kalabalık ve sıkıcı ortamlarından uzaklaşmak, daha yaşanabilir alanlarda ikame edebilmek için bu ev tercihleri her geçen gün artış gösteriyor.

Sabit ve mobil ev olarak yapılandırılabilen bu evler arzu edildiğinde kolay sökülüp takılabilir. Herhangi bir arsa, bahçe ya da alanda kurulabilen evler, Gor Gor House sitesinde ekonomik yapılarıyla ön plana çıkar. Ülkemiz şartlarında konut fiyatlarının yüksek olduğu şehirlerde insanlar doğaya daha yakın ve arzu edildiğinde yer değiştirebilen bu tip evlere her geçen gün daha fazla rağbet ediyorlar.

Cebinizin Dostu Ekonomik Evler

Tiny house akımına uygun olarak geleceğe daha güvenilir bir çevre ve doğa yapısı bırakmak için bu evler tercih ediliyor. Mevsim değişikliklerine göre arzu ettiğinizde yerde konumlanacak bu modeller mobil ev ve sabit olarak çeşitlendirilir. Sizlerin fikir ve taleplerine göre imal edilebilecek olan bu evler, ayrıca firmaların hazır modelleri ile de sizlere anahtar teslim olarak sunulur.

Tiny house fiyatları olabilecek en ekonomik rakamlar içerisindedir. Bu fiyatlar şehir binalarının yüksek maliyetlerinden uzak, tasarruflu ve sizleri israftan koruyacak özellikleriyle ön plana çıkar. Tiny house maliyeti, evlerin küçük yapısı nedeniyle minimize edilebilmekte ve insanları tasarrufa yönlendirmektedir. İç dizaynında kullanılacak ihtiyaç giderici mobilyalar ve kendi enerjisini üretebilecek panelleri ile ilgi çekmektedir. Her türlü sorularınıza Gor Gor House sitesinden ayrıntılı olarak cevap bulabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.