Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Joe Biden’a tebrik mesajı

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Joe Biden’a tebrik mesajı

ABONE OL
11 Kasım 2020 02:59
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Joe Biden’a tebrik mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden’a tebrik mesajı gönderdi. Erdoğan, “Sayın Seçilmiş Başkan” diyerek başladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Seçim sonuçlarının, dost ve müttefik Amerika Birleşik Devletleri halkı için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başkan Yardımcılığınız sırasında da birçok vesileyle görüştüğümüz gibi, Türkiye-ABD ilişkileri köklü temellere dayanan stratejik bir nitelik taşımaktadır. Günümüzde küresel ve bölgesel düzeyde karşılaştığımız sınamalar, ortak çıkarlar ve değerlere dayalı bu ilişkilerimizi daha da geliştirmemizi ve güçlendirmemizi gerekli kılmaktadır.

“SEÇİM BAŞARINIZI TEBRİK EDİYORUM”

“Önümüzdeki dönemde ABD Yönetimiyle bu doğrultuda yakın çalışma hususundaki kararlılığımızı tekrarlıyor, ülkelerimiz arasındaki güçlü iş birliği ve müttefiklik bağının bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de dünya barışına hayati katkılar sunmaya devam edeceğine inanıyorum. Seçim başarınızı tebrik ediyor, Amerika Birleşik Devletleri halkının barış ve refahı için en içten dileklerimi iletiyorum.”

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.