SİNAN GÜZEL YİNE EN İYİ MAGAZİNCİ SEÇİLDİ!

SİNAN GÜZEL YİNE EN İYİ MAGAZİNCİ SEÇİLDİ!

ABONE OL
9 Aralık 2020 11:04
SİNAN GÜZEL YİNE EN İYİ MAGAZİNCİ SEÇİLDİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü gazeteci ve TV programcısı Sinan Güzel, 22 yıldır yaptığı tv programları, röportajları ve magazinn.com’daki başarısıyla adından söz ettiriyor. Güzel, geçtiğimiz günlerde bir kez daha ödül alarak başarısını taçlandırdı.

 

İstanbul’da lüks bir otelde düzenlenen Altın Kalite Ödülleri; iş, sanat ve medya dünyasının en iyilerini bir araya getirdi. Tuğba Özay ve Şenol İpek’in sunduğu görkemli organizasyonda Sinan Güzel, Magazinn.com ile yılın en iyisi seçildi. Daha önce de defalarca en iyi magazin habercisi ödülü alan Güzel, teşekkür konuşmasında “Beni bu ödüle layık gören herkese teşekkürler. Magazini hak ettiği kaliteli seviyede tutmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Sinan Güzel, daha önce Kanal D ve Star TV’de konuk aldığı Türk ve dünya yıldızlarıyla yaptığı programlarla da sayısız ödül almıştı. Güzel; Fahriye Evcen, Özge Gürel, Murat Yıldırım, Can Yaman, Demet Özdemir, Özge Özpirinçci ve Tolgahan Sayışman gibi Türk yıldızların yanı sıra, Inna, Ana Beatriz Barros ve Adriana Lima gibi dünya starlarını da konuk alıp ses getiren röportajlara imza atmıştı.

 

SİNAN GÜZEL KİMDİR?

Sinan Güzel; Türk gazeteci, tv programcısı, magazin habercisi, köşe yazarı.

 

Sinan Güzel, 1982 İstanbul doğumludur. Aslen Antakyalı’dır. 1999 yılından bu yana medya sektörüne hizmet vermektedir. 1999 ile 2005 yılları arasında bir prodüksiyon şirketinde basın ve halkla ilişkiler müdürlüğü yaptıktan sonra 2005 yılında Kanal D’de yayınlanan ve dönemin en çok izlenen magazin programları Canlı Canlı ve Magazin D ekibine transfer olmuştur. Bir yapım şirketi bünyesinde; editörlük ve şef editörlüğün ardından magazin müdürlüğü görevine terfi etmiştir. Kanal D’de 11 yıl, Star TV’de 2 yıl magazin programlarının magazin müdürlüğü görevini yapmış, bu süreçte Türkiye’nin yanı sıra birçok dünya starıyla da röportajlar gerçekleştirmiş, onlarca kez ödüle layık görülmüştür. Ayrıca; TRT Müzik, TRT, ATV, Euro D, Euro Star, Lifetime, Uçankuş, Tvem, Beyaz TV gibi kanallarda yayınlanan birçok farklı içerikteki tv programlarında da yöneticilik ve magazin müdürlüğü yapmıştır. “1 Erkek 1 Kadın” isimli tv programının ilk 75 bölümünü hazırlayıp sunmuş, ünlü konukları yayınına misafir etmiştir. Daha sonra Star TV’deki Star Life programının uygulayıcı yapımcısı ve magazin müdürlüğünü üstlenmiştir.

Ayrıca, 2005 yılında kurduğu ve 2016’da isim değişikliğiyle yayın hayatına devam eden “Magazinn.com” sitesinin imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmenidir. Her yıl büyük ses getiren ve Türkiye’nin en önemli yıldızlarının katıldığı “Magazinn.com Medya ve Sanat Ödülleri” ile “Magazinn.com Video Müzik Ödülleri” törenlerini gerçekleştirmektedir. Kendisine ait internet sitesinde köşe yazarlığı da yapmaktadır.

Sinan Güzel, 10 Eylül 2020’de Seval Duğan ile evlenmiştir. Güzel çiftinin şahitleri ise, Mustafa Sandal, Seda Sayan, Öznur Kaya, Emre Kaya, Burak Yeter ve Aslı Hünel olmuştur.

 

Yöneticilik ve Magazin Müdürlüğü yaptığı TV programlarından bazıları:

Kanal D – Canlı Canlı

Kanal D – Magazin D

Star TV – Star Life

Euro D – D Life

Euro Star – Hayatın Rengi

Tvem Magazin

Uçankuş – Genel Müdür / Program Yapımcısı ve Sunucusu

TRT Müzik – Müzik Dünyası

TRT Kürdi – Magazin Şeş

Lifetime Magazin

Atv – Süper Star

Beyaz Tv – Nefise Karatay’la Renkli Hayat

Kanal D – Sabah Sabah Seda Sayan

Magazinn TV – Genel Müdür, İmtiyaz Sahibi

Instagram hesabı: @sinannguzel http://www.instagram.com/sinannguzel

Twitter hesabı: @sinanguzel http://www.twitter.com/sinanguzel

Facebook hesabı: /sinanguzel http://www.facebook.com/sinanguzel

Mail adresleri: [email protected] ve [email protected]

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.