SCULPTURE’DA KIŞA FORMDA GİRME ZAMANI!

SCULPTURE’DA KIŞA FORMDA GİRME ZAMANI!

ABONE OL
3 Kasım 2020 14:32
SCULPTURE’DA KIŞA FORMDA GİRME ZAMANI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karantina dönemi sonrası tüm hijyen ve sağlık güvenliği önlemlerinin ekstra hassasiyetle ele alındığı Sculpture Polikliniğinde herkes için değişim zamanı!

Yenilikçi, farklı ve kişiye özel çözümleriyle Özel Sculpture Polikliniği, vücut şekillendirme tedavisiyle 20’den fazla uygulamayı vücut tipi ve ihtiyaca göre uygulayarak, daha estetik ve daha güzel bir vücuda kavuşmanızı sağlıyor.

Sculpture’da, Selülit Tedavisi, Bölgesel Zayıflama, Cilt Sıkılaştırma, Kas Yapımı ve Çatlak Tedavisi olmak üzere 5 ana başlıkta vücut şekillendirme tedavisi gerçekleştiriliyor. Bölgesel zayıflamak isteyenler için dünyanın en ünlü cihazlarıyla uygulama yapılırken, bir yandan da diyetisyen eşliğinde özel bir beslenme yöntemi sayesinde sağlıklı bir şekilde forma girmeniz için destek sunuluyor.

Selülit Tedavisi ile tepeden tırnağa muhteşem bir vücut!

LPG Endermologie vücudunuzdaki selülit oranında %67 azalma ve bel çevresinde 5cm incelme sağlarken, Accent Prime uygulaması Ultrason ve Radyo Frekans teknolojileri sayesinde bacak, kol ve karın bölgelerinde kişiye özel etkin sonuçlar elde etmenizi sağlıyor.

Bölgesel zayıflamada en hızlı ve etkili çözümler Sculpture’da!

Soğuk ve Sıcak Lipoliz uygulamaları tek seansta vücudunuzda istenmeyen yağları parçalayarak ve eriterek ameliyatsız liposuction yaptırmanıza olanak sağlıyor. Sadece Sculpture Polikliniğinde bulunan Infrabaldan 3.0 cihazıyla infraruj ışıkları altında aktif olarak 40 dakika boyunca yatay pozisyonda pedal çevirerek kişinin vücudundaki fazla yağların ve toksinlerin vücuttan kısa sürede atılması sağlanıyor.

Sıkı ve pürüzsüz cilde sahip olmak Sculpture ile çok kolay!

Özel tasarım iğnesi örümcek ağı şeklindeki elektrotlarla kaplı olan ve bu sayede cilt altındaki her noktaya daha yoğun enerji iletebilen, ilk seanstan itibaren gözle görülür bir yenilenme sağlayabilen ve dünyanın ilk tüm vücut için özel derinlik ayarları olan Morpheus 8 ile tepeden tırnağa cildinizi yenilemenize fırsat sunuyor. Body Plus uygulamasını tercih edenler daha genç görünen, pürüzsüz ve sıkılaşmış bir cilde kavuşuyor.

Kaslı bir vücuda sahip olmak artık çok kolay!

Core Therapy sağlayabilen Tesla Former, kas yapımında yüzünüzü güldürerek, kışı fit bir şekilde karşılamak isteyenlerin favorisi oluyor. Tesla Former sadece tek bir seansta 50.000 üzeri kasılmaya sebep olarak, yoğun bir antremanda yapılamayacak kas simülasyonunu acısız ve ağrısız bir şekilde gerçekleştirmeye olanak sağlıyor. Tesla Former aynı zamanda idrar kaçırmadan prostat sorununa kadar birçok tedavi alanında başarılı sonuçlar elde etmenize fırsat sunuyor.

Çatlaklarınızdan kurtulma zamanı!

Dünyada çatlak tedavisinde başarılı olduğu akademik çalışmalarla kanıtlanmış tek cihaz olan Biodermogenesi tedavisiyle, kolajen ve elastin yenileniyor, mitoz hücreleri arttırılıyor, çatlaklar yavaş yavaş dolduruluyor, tekrar melanin üretimini gerçekleştirerek çatlakların bronzlaşması sağlanıyor. Başarı oranı %83,55 ( Minimum %72 – Maksimum %100 ) olan Biodermogenesi tedavi sonrası yüzleri güldürüyor. Cilt yenilemede ve birçok tedavi alanında başarılı sonuçlar elde etmenizi sağlayan Morpheus 8 uygulaması aynı zamanda çatlak tedavisinde de tercih ediliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.