PraanTEA – yeni bir çay konsepti

PraanTEA – yeni bir çay konsepti

ABONE OL
12 Ocak 2022 16:48
PraanTEA – yeni bir çay konsepti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PraanTEA ürün yelpazesinde sekiz özel çay karışımı bulunmakta

PraanTEA-karışımları suni katkı maddeler ve aromalar içermez, içerikleri doğal ve glütensizler. Yeşil ve siyah çayları, yoğurt ve bal tozları, ve mikrodalgalı vakum ile kurutulmuş meyveler içermekte. Bu ilave maddeler yüksek tat ve koku içeriğini muhafaza eden özgün yöntemlerle üretilir. Bu, bilimsel titizlikle geliştirilmiş çay karışımları eşsiz tat deneyimi ve sağlık koruma etkisini garanti etmekte.

PraanTEA ürün yelpazesinde sekiz çeşit özel, vücut için türlü türlü faydalar sağlayan çay karışımı bulunmaktadır. Darjeeling çay karışımı kuşburnulu bal tozu ve kurutulmuş ananas parçalarıyla seçkin ve benzersiz bir tat dünyasına sahiptir. Çayın özgün tadını kuşburnu, bal ve kurutulmuş ananas tatları tamamlar. Bu eşsiz tat deneyimi yanı sıra karışım önemli içerik değerine de sahiptir. Harika bağışıklık güçlendirici, stres giderici, mükemmel bir vitamin kaynağıdır: A-, B1-, B2-, C-, P- ve K-vitaminleri içermekte. Ayrıca artriti azaltmaya yardımcı olur, kemikleri güçlendirir, ve sindirim süreçlerinin düzgün çalışmasına katkıda bulunur.

Darjeeling çayı, yalancı iğdeli bal tozu ve mango parçalarıyla da popüler bir karışımdır. Yalancı iğdeli balın ve mangonun zenginleştirdiği çok hoş bir tat dünyasına sahip. Son derece olumlu fizyolojik etkilere sahip bileşenler içermekte, o sayede harika bir anti-inflamatuar, metabolik ve bağışıklık güçlendiricidir. Bunun ötesinde çay mükemmel bir C vitamini kaynağıdır, ve kalp sağlığının korumasına da yardımcı olur.

PraanTEA-karışımlarının vücut üzerinde olumlu etkileri vardır

PraanTEA-karışımlarının sıradaki popüler üyesi yine benzersiz bir tat ve önemli bir içerik değeriyle Darjeeling çayı yoğurtlu bal tozu ve kurutulmuş kayısı parçalarıyladır. Çeşitli diyetleri iyi bir şekilde tamamlar, mükemmel bir proteyin kaynağıdır, bağışıklık güçlendirici, C-, A vitamini ve potasyumda zengindir.

Oolong çayı yosunlu bal tozuyla gerçekten özgün sayılan bir karışımdır, ve harika tat dünyasıyla müthiş bir çay deneyimi sunmakta. Sağlık üzerindeki etkilerinden bazıları: bağışıklık güçlendirilimesine, düzgün sindirime, zehir atılmasına, ve ideal vücut ağırlığı korumasına yardımcı olur. Bütün bunların yarı sıra beyin çalışmasına iyi gelir.

Sıradaki popüler PraanTEA-karışımı, ideal proteyin seviyesinin korumasına katkı sağlayan, C-, B1-, B2- ve A-vitaminlerinde zengin olan, harika kalsiyum ve magnesiyum kaynağı olan oolong çayıdır, yoğurtlu bal tozu ve kurutulmuş ahududu parçalarıyla. Yukarıda geçenler yanında, sencha yeşil çayı karışımı yosunlu bal tozuyla da gerçek bir tat deneyimi sunar. Gün boyu yudumlamak için uygundur. Antioksidan, bağışık güçlendiricidir, ideal vücut ağırlığına ulaşmaya ve onu korumaya yardımcı olur, beyin çalışmasını olumlu etkiler.

Sıradaki ürünümüz PraanTEA sencha yeşil çayı yoğurtlu bal tozu ve kurutulmuş çilek parçalarıyla. İdeal proteyin seviyesini korumasında yardımcı olur, vitamin takviyesine katkıda bulunur. Son olarak ise kolleksiyonun sekizinci karışımı: hafif ve taze bir tada sahip sencha yeşil çayı bal tozu ve erik parçalarıyla. Düzgün sindirime katkı sağlar ve beyin çalışmasını geliştirir. Diğerleri gibi vitamin ve minerallerde zengindir. PraanTEA-karışımları bütün vücudu olumlu etkilemekte, o yüzden tüketimleri herkese tavsiye edilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.