PHYTO’DAN GÜNEŞ VE DENİZ ETKİLERİNE KARŞI SAÇINIZA ONARICI BAKIM: PHYTOPLAGE!
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • PHYTO’DAN GÜNEŞ VE DENİZ ETKİLERİNE KARŞI SAÇINIZA ONARICI BAKIM: PHYTOPLAGE!

PHYTO’DAN GÜNEŞ VE DENİZ ETKİLERİNE KARŞI SAÇINIZA ONARICI BAKIM: PHYTOPLAGE!

ABONE OL
9 Haziran 2020 12:31
PHYTO’DAN GÜNEŞ VE DENİZ ETKİLERİNE KARŞI SAÇINIZA ONARICI BAKIM: PHYTOPLAGE!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gücünü bitkilerden alan Phyto, yaz mevsimi boyunca güneş, deniz ve havuz suyuna maruz kalan saçlar için geliştirdiği onarıcı bakım serisi Phytoplage’i sunuyor!


Şampuan ve güneş koruma bakım spreyinden oluşan Phytoplage güneşe ve deniz suyuna maruz kalan saçları koruyor, nemlendiriyor ve eşsiz bir parlaklık sağlıyor.

Phytoplage Şampuan

Güneş sonrası onarıcı bakım sağlayan şampuan, cildi ve saçı nazikçe temizler. Plajda ya da havuz başında geçirilen b ir günün ardından tuz, kum ve kloru giderir. Saçların esnekliğini ve parlaklığını dengelerken, cildi yumuşak ve ipeksi bırakır.

Sülfat bulundurmayan doğal içeriği, Kalendula ve Bambu özleriyle saçlara ve cilde ihtiyacı olan nemi sağlar ve yumuşaklık sağlar.

Fiyat: 129 TL

Phytoplage Güneş Koruması

Yaz aylarında güneş, deniz ve havuz suyuna maruz kalan saçları korur, nemlendirir ve parlaklık verir. Yağlılık hissi vermeyen yapısı sayesinde her deniz ve havuz sonrası kullanılabilir. Kalendula özü saçlara yumuşaklık sağlar iken, tatlı badem özü parlaklığı geri kazandırır. İçeriğindeki Ayçiçek tohumu doğal koruma kalkanı oluşturur. Güneş ışınlarına maruz kalmadan önce ıslak ya da kuru saça kullanılabilir.

Fiyat: 159 TL

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.