Online Kuran Paylaşım Hizmeti

Online Kuran Paylaşım Hizmeti

ABONE OL
2 Kasım 2020 13:37
Online Kuran Paylaşım Hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Online paylaşım içerikleri, internet oluşumunun hayatımıza girmesi ile başlamış ve teknolojinin gelişmesi ile hız kazanmış hizmetlerden biri olarak lanse edilmektedir. Özellikle video içerik ürünleri, interaktif ortam üzerinden en sık talep edilen ve kişiler bazında sürekli takip altında olan paylaşımlar olarak gösterilmektedir. Online Kuran paylaşımları, 2011 yılın beri genellikle Youtube üzerinden sürdürülmekte ve her bir kanal tarafından 7 kıtada yaşayan Müslüman kardeşlerimize ulaşım sağlamak, ana vizyon olarak belirlenmektedir. İnteraktif Kuran videolarının öncü firmalarından biri olan Fussilet Vakfı Youtube kanalı, faaliyetlerine 2020 itibarıyla da aynı vizyon ışığında devam etmektedir. Bünyesinde binlerce kaliteli hafızı ve sosyal medya çalışanını barındırmakta olan Fussilet Kuran Merkezi, her yıl yakaladığı yüz milyon civarı izlenme sayısı ile adından sıklıkla söz ettirmeyi başarabilmiştir. Sizde en kaliteli online Kuran paylaşım hizmetlerine ücretsiz olarak erişim sağlamak istiyorsanız Fussilet Vakfı Youtube hesabına günün her saatinde erişim sağlayabilirsiniz.

Youtube Kuran Videosu Paylaşımları

Youtube Kuran video paylaşımları, ülkemiz çapında faaliyet göstermekte olan birçok vakıf tarafından idame ettirilmekte ve bu sayede dünya üzerindeki milyonlarca Müslüman kardeşimize ulaşılmaya çalışılmaktadır. İlgili hizmet, yüzlerce dil üzerinden sunulabildiği için her bireyin kendi dilinde Kuran ziyafeti yaşayabilmesi de mümkün kılınmaktadır. 2011 yılında kurulan ve her yıl yüz milyon gibi rekor bir izlenme sayısına ulaşabilen Fussilet Vakfı Kuran Merkezi kanalı, Youtube üzerinden gerçekleştirilen hizmet skalası ile adından sıklıkla söz ettirmeyi başarabilmiştir. Uzman yorumlarının da ortak görüşü olarak kabul edilen Fussilet Kuran merkezi, dokuz yıllık faaliyet zamanının ardından 2020 itibarıyla da aldığı sorumluluğu en kaliteli şekilde yerine getirmeye devam edecektir. Sizde en kaliteli Kuran video paylaşımlarına kolaylıkla ulaşmak istiyorsanız Fussilet Kuran Merkezi kanalını 7/24 ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.