Ömer Suner, “OZAN”ın yeni CEO’su oldu

Ömer Suner, “OZAN”ın yeni CEO’su oldu

ABONE OL
23 Haziran 2020 09:07
Ömer Suner, “OZAN”ın yeni CEO’su oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’den başlayarak global arenaya iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan ve “OZAN” markasıyla, son kullanıcılar ile küçük ve orta ölçekli işletmelere finansal çözümler sunan Ozan Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş’de, CEO ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerine finansal teknolojiler alanında Türkiye’nin en deneyimli isimlerinden, Ömer Suner getirildi.

Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Ekonomi bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise Yeditepe Üniversitesi MBA programında tamamlayan Suner ardından Stanford Universitesi’nde “The Stanford-Endeavor Innovation and Growth” programına katıldı. Kariyerine, Türk Ekonomi Bankası (TEB) Alternatif Dağıtım Kanalları departmanında başlayan Suner, ardından uzun yıllar Samsung Electronics Türkiye’nin tüm ürün gruplarının pazarlamasından sorumlu üst yöneticiliği ile devam etti. Suner ayrıca, 2012 yılından itibaren Türkiye’deki finansal teknoloji alanının önde gelen girişimlerinden olan ininal ve iPara’nın CEO ve yönetim kurulu üyeliği görevlerini üstlendi.

Ödeme ve Elektronik Para Derneği (ÖDED)’in kurucu ekibinde ve yönetim kurulunda da yer alan Suner, aynı zamanda Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği (FODER)’in de Yönetim Kurulu’nda görev almaktadır. Ömer Suner ayrıca, üyesi olduğu Endeavor Türkiye bünyesinde, sürdürülebilir ekonomik kalkınma amacıyla seçilmiş etkin girişimcilere ivme kazandırmak üzere mentorluk yapmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.