Muya koleksiyonlarını genişletiyor

Muya koleksiyonlarını genişletiyor

ABONE OL
23 Kasım 2021 17:32
Muya koleksiyonlarını genişletiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muya kurulduğu günden bu yana sürekli olarak koleksiyonlarını genişleten ve kendini geliştiren bir ivme kat ediyor. Ülkemizde ayakkabı sandalet ve terlik alanında faaliyet yürüten Muya tüketiciler tarafından en çok tercih edilen markaların başında geliyor. Peki Muya’yı bu kadar tercih edilir kılan ne? Muya’nın tercih edilmesinin sebebi öncelikle kalite ve uygun fiyata bir araya getirmiş olması olarak ifade edilebilir. Muya insan sağlığını ön planda tutan bir üretim hizmeti sunduğu için en kaliteli hammaddeler ile en konforlu terlik ayakkabı ve sandalet çeşitlerini üretiyor.

Bütçe dostu bir hizmet anlayışı bulunan marka kalite ile uygun fiyatı da bir araya getirince elbette tüketicilerin vazgeçilmezi oluyor. Muya ürün ve hizmetlerin de sadece kadın terlik modelleri değil aynı zamanda erkeklere yönelik de birçok ürünle hizmet sunuyor. Ne yazık ki ülkemizde birçok firma kadın merkezli bir üretim hizmeti ortaya koyarken Muya bu anlamda erkeklere yönelik kaliteli ürünleri de üretebiliyor. Özellikle kış mevsiminde erkek ev terliği modelleri erkekler tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Muya çocukları da unutmuyor

Muya ürün ve hizmetlerin üretirken çocukların sağlığını ve şıklığını da göz ardı etmiyor. Kuruluşun bünyesinde son derece kaliteli çocuk terlik ayakkabı ve sandalet çeşitleri yer alıyor. Rahat olan bir ayakkabının ışık olmayacağına dair klişeleri yıkan Muya hem rahat hem de şık ayakkabılar tasarlamayı başarmış görünüyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.