Modifiyeli Araç Fuarlarının Vazgeçilmez İsmi Hasan Yalçuva

Modifiyeli Araç Fuarlarının Vazgeçilmez İsmi Hasan Yalçuva

ABONE OL
19 Ocak 2022 17:32
Modifiyeli Araç Fuarlarının Vazgeçilmez İsmi Hasan Yalçuva
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Modifiyeli araç konusunda oldukça başarılı işler yapan Hasan Yalçuva aynı zamanda bir sosyal medya fenomenidir. 1994 yılında dünyaya gelmiş ve küçüklüğünden beri arabalara ilgi duymuştur. Şimdilerde ise modifiyeli araçlarıyla görenlerin mest olmasını sağlıyor. Katılım gösterdiği Carfest, Modfest ve Nonstop gibi festival ve fuarlarda birçok ödülle dönmüştür. Bu bakımdan da herkese başarısını kanıtlar niteliktedir.

Hasan Yalçuva yaptığı çalışmalarla beraber sosyal medyada da oldukça popülerdir. Çevresindekilerle paylaştığı video içerikleri ve görselleri oldukça beğeni almaktadır. Özellikle de Tiktok ve İnstagram üzerinde sahip olduğu sıkı bir takipçi kitlesi vardır.

İnstagram ve Tiktok Video İçerik Üreticisi Fenomeni

İnstagram ve Tiktok hesaplarında yaptığı paylaşımlarla Hasan Yalçuva adından fazlasıyla söz ettiren isimlerden biridir. Aynı zamanda engelli vatandaşlarla birlikte de bazı keyifli videoları bulunuyor. Modifiyeli araçlarıyla birlikte vakit geçirdiği engelli bireylerle mutluluklarını paylaşıyor. Bu bakımdan da Yalçuva fazlasıyla yardım sever biri olduğunu kanıtlıyor.

Hem sosyal medyada hem de modifiyeli araçlar konusunda uzman olan Hasan Yalçuva yaptığı işleri de iki alanda birleştiriyor. Böylece ortaya oldukça renkli görseller çıkıyor. Üstelik Yalçuva’nın modifiyeli araçlarını kullandığı bir müzik klipi dahi bulunuyor. Siz de hemen Hasan Yalçuva sosyal medya hesaplarını takip ederek tüm bu içerikleri görüntüleyebilirsiniz. Aynı zamanda kendisinin paylaşmış olduğu video içeriklerinde kazandığı paralar da ihtiyaç sahiplerine gidiyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/hasan.yalcuva/

TikTok adresi: https://www.tiktok.com/@hasanyalcuva

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.