Liman Nakliyat İşlerinizde Bize Ulaşın

Liman Nakliyat İşlerinizde Bize Ulaşın

ABONE OL
31 Ekim 2020 09:27
Liman Nakliyat İşlerinizde Bize Ulaşın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nakliye alanında vermiş olduğumuz hizmetler ile beraber nokta atışı yapmış bulunuyoruz. Önemli olan bir hizmeti sunarken insanların faydasına olabilecek kalitede bir iş ortaya çıkarabilmektedir. Hizmet kapsamını genişleterek hem kiralama hem taşıma hem de ambarlı limanı nakliyat ve taşımacılık, konteyner taşıma alanında kapsamını genişleterek kişi ve kurumlara fayda sağlayacak bir hizmet sunmaya devam eden Güngör nakliyat firması ile iletişime geçebilmek için sitemiz üzerinden numaralarımız ile bizlerle ulaşabilirsiniz.

Forklift Kiralamanın Avantajları

Vermiş olduğumuz hizmetler içerisinde İstanbul forklift kiralama hizmeti de çokça tercih edilen ve pratik bir yöntemdir. Yepyeni bir forklift alabilmek hem oldukça maliyetli olacağı gibi hem de forkliftlerin bakım aşamasının düzenli yapılması ve sahip olduğu kapasitenin sizin tarafından da takip edilmesi oldukça zor olacaktır. Güngör nakliyat aracılığı ile kiralayacağınız forkliftlerin tüm bakımı aylık olarak düzenli firmamız aracılığı ile yapılmaktadır. Siz sadece günlük, aylık veya yıllık olarak kiralayacağınız zaman kapsamını bizlere bildiriyorsunuz ve bunun üzerine yapılan sözleşmeler sonucunda sizlere teslim ediyoruz. Forklift kiralamak harcamak durumunda olduğunuz belirli bir sermayenin çoğunun size kalmasını sağlayacaktır. Yüksek bir finansman ihtiyacı duymak zorunda kalmayacaksınız. Teknik olarak anlamadığınız noktalarda çıkan arızaları siz üstlenmek durumunda kalmıyorsunuz. Bunun dışında satın alma noktasında ya da personel temini noktasında da pek çok yükünüz azalmış oluyor.

İstanbul lojistik firması olarak biliyoruz ki; ileriye dönük olarak kiralanan forkliftlerin kiralandığında ortaya çıkan ödenmesi gereken bedel buna göre bir bütçe belirlemenizi sağlar. Bunun dışında ekstra bir harcama veya arıza durumunda oluşabilecek bir maliyeti düşünmek zorunda kalmıyorsunuz. Kiralamış olduğunuz forklift; operatör veya yakıt gideri ile ilgili noktalarda yalnızca ücret ödemeniz yeterli oluyor.

Bakım ve onarım aşamalarını bizlerin üstlendiği forklift kiralama ve İstanbul vinç kiralama hizmetimizden faydalanabilmek için Güngör konteyner nakliye sitesi ile iletişim numaralarımız üzerinden bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.