Lazer Markalama Nedir?

Lazer Markalama Nedir?

ABONE OL
22 Ocak 2021 17:50
Lazer Markalama Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Markalaşma da öncü olan Maymars firması en çok tercih edilen firmaların başında gelir. Alanında oldukça iyi olan fiber lazer makinesi ile birçok işte önemli ölçüde fayda sağlar. Hızlı teknolojisi ve yüksek çözünürlüğü ile alanında oldukça hızlıdır. Markalaşma için son sistemde en iyi kaliteyi sunan firma ekonomik seçeneklerle müşterilerine kolaylık sağlar.

Ürünün birçok özelliği arasında ise, üzerinde uygulanacak ürünün yüzeyini işaretleyerek o alana lazer uygular. Lazer özelliği devreye girdiğinde uygulanan alanla etkileşime girince yüzeyin yapısını olduğu gibi değiştirir. Sanayi ürünleri arasında oldukça pratik çözüm odaklı ve hızlı olmasıyla da zamandan tasarruf sağlar.

Lazer markalaşma da Fiber Gücü

Markalaşma işlemleri yapılabilmesi için belirli özelliklerin yerine getirilmesi gerekir. Kullanım ve uygulama özellikleri ise,

  • İlk önce iş için kullanılacak parçanın yüzeyinde bulunan çapakların temizlenmesi gerekir.
  • İş yapılan yüzeyin üzeri ise markacı boyası ile boyanır.
  • Pleyt üzerine iş yapılacak olan parça yerleştirilir.
  • Merkezi ve ekseni önce çizerek üzerinden nokta ile izlenir.
  • Sonra ise resim parçanın üzerine konulur.
  • En son olarak da markalama kontrol edilir.

Birçok alanda büyük kolaylık sağlayan fiber lazer markalama makinesi pek çok alanda kullanılmaya devam eden bir üründür.  Lazer markalama birçok alanda üretime yardımcı ürünler arasında gelir. İstenilen özelliklerin kaliteli üretimiyle birlikte alıcısını ulaşır. Markalama makinesi hakkında merak edilenler için Maymars sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.