Kuşe Barkod Etiketi Nedir? 

Kuşe Barkod Etiketi Nedir? 

ABONE OL
1 Şubat 2021 10:53
Kuşe Barkod Etiketi Nedir? 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Etiket kullanımındaki en yüksek orana sahip kuşe etiket, neredeyse her alanda kullanılır. Kendiliğinden ve çok kuvvetli yapışkanlara sahiptir. Isı, ışık, sürtünme ve nem’e karşı orta derece dayanıklıdır. Kalıcı ve parlak baskılara sahiptirler. Parlak kuşe ve mat kuşe olarak en çok kullanılan çeşitleri de bulunur. Maliyeti çok fazla olmayan bu etiketlerin kullanım süreleri uzundur. Kolay biçimsizleşmez, baskılarda solma yaşamazlar.

Termal etiketlerdeki laminasyon işlemi kuşe etiketlerde yoktur. Bu yüzden ribon kullanımı ile baskı yapılır. Kuşe etiketlemelerde ribonun kalitesi de çok önemlidir. Çünkü barkodun üzerindeki yazının belirleyicisi ribondur. Eğer kalitesiz veya kuşeye uygun bir ribon kullanılmazsa, en ufak bir temasta baskı dağılıp yazı okunamaz hale gelebilir. Ribon, baskı kalitesindeki belirleyici unsurdur.

Kuşe Barkod Etiketi Özellikleri Nelerdir?

Kuşe etiket, diğer etiket türlerine göre daha uzun ömürlüdür. Herhangi bir yüzeye yapıştırıldıktan sonra üç beş yıl arasında değişen bir kullanım süresine sahiptirler. Kuşe etiketler birçok sektörde kullanılmaktadır. Kuşe etiket fiyatları firmaya göre farklılık göstermekle birlikte diğer kâğıt bazlı etiketlere göre daha uygun bir maliyetle üretilir.

Kuşe etiketler yapıştırıldıkları yerden kolayca çıkarılamazlar, dayanıklıdırlar. Pürüzsüz bir yüzeye sahiptirler ve yırtılabilirler. Canlı görünen bir baskı sunarlar. Baskılı, baskısız renkli ve baskısız beyaz çeşitleri de vardır. Merak edilen ürünler için Barkod Online sayfasından her zaman hizmet alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.