Koronavirüslü kişi, kavga ettiği komşusunun çocuğuna tükürdü

Koronavirüslü kişi, kavga ettiği komşusunun çocuğuna tükürdü

ABONE OL
25 Ekim 2020 14:33
Koronavirüslü kişi, kavga ettiği komşusunun çocuğuna tükürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, dün akşam merkez Bağlar ilçesindeki Kaynartepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aynı apartmanda oturan A.Ç., ile M.U. arasında henüz bilinmeyen nedenle sözlü tartışma çıktı. Tartışma sırasında A.Ç., M.U.’nun kız çocuğu E.U.’nun yüzüne tükürdü.

APARTMAN SAKİNLERİ İHBARDA BULUNDU

Komşuların tartışmasını gören apartman sakinleri ise polis ekiplerine ihbarda bulundu. Apartmana gelen Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri A.Ç. ile M.U.’nun kimlik sorgusu yaparak, ifadelerini aldı.

Ekipler, yaptıkları kimlik sorgusunda A.Ç.’nin koronavirüslü olduğu ve karantinada olması gerektiğini tespit etti. Bunun üzerine polisler, filyasyon ekiplerine bilgi verdi. Koruyucu kıyafetle olayın yaşandığı apartmana gelen filyasyon ekipleri A.Ç.’yi karantinaya almak için yurda götürdü, kız çocuğu E.U.’yu ise dezenfekte etti.

1

Öte yandan A.Ç. hakkında adli işlem başlatılırken, karantinayı ihlal etmekten 3 bin 150 TL idari para cezası da uygulandı.

(DHA)

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.