Kayseri  Yarka tavukçuluk sektöründe bir lider olma yolunda

Kayseri  Yarka tavukçuluk sektöründe bir lider olma yolunda

ABONE OL
27 Mayıs 2021 11:52
Kayseri  Yarka tavukçuluk sektöründe bir lider olma yolunda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurulduğu 1989 yılından bu yana Kayseri’de tavukçuluk sektöründe önde gelen yeniliklere imza atan Kayseri Yarka; sektörde lider konumda hizmetler sunuyor. Kurulduğu günden bu güne hızla büyüyen firma, sadece Kayseri’ye değil ülkemizin dört bir yanına tavuk sunumu gerçekleştiriyor. Bakımı ve büyütülmesi en kolay olan tavukları, maliyeti en düşük şekilde büyümeye müsait tavukları müşterilerinin faydasına sunuyor. Kayseri Yarka tinted tavuk hizmeti de sunuyor.

Tinted tavuğun özellikleri nelerdir?

Tinted yumurta tavuğu ve tinted tavuk ırkı en az maliyetle en çok yarar sağlayan tavuk ırkı arasında yer almaktadır. Tavuk çeşidi beyaz tüyleri olan hastalıklara ve akım zorluklarına en dayanıklı olan tavuk çeşitleri arasında yer alır.   3 kez Fransa’da üretilen bu tavuk ırkı ülkemizin coğrafi yapısına ve iklim koşullarına son derece kolay uyum sağlayabilmektedir. Kayseri Yarka tavukçuluk bu tavuk ırkının satışını da gerçekleştirmektedir.  Yarka tavuk 12 ile 18 hafta arasında bulunan tavuk çeşitleri ne ifade etmektedir.  Civcivlik süreci bitmiş olan bu tavuk çeşidi yumurtlama dönümüne tamamen hazır bir halde bulunmaktadır.  Bu tavuk ırkı oldukça tüketmektedir özellikle salınık olduğu zamanlar diğer zamanlara göre daha az yem yemektedir.  Bu durumda bu tavuk ırkının ekonomik olarak kolay yetiştirilmesini sağlamaktadır.  Kayseri Yarka tinted yarka satışı da gerçekleştirmektedir. Bu kaliteli tavuk ırkı hem bireylere hem de işletmelere kar elde ettirmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.