Kadın Üreticileri Destekleyen Eğitim Projesinin Tanıtımı Fransız Kültür Merkezi’nde!
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Kadın Üreticileri Destekleyen Eğitim Projesinin Tanıtımı Fransız Kültür Merkezi’nde!

Kadın Üreticileri Destekleyen Eğitim Projesinin Tanıtımı Fransız Kültür Merkezi’nde!

ABONE OL
6 Aralık 2021 14:46
Kadın Üreticileri Destekleyen Eğitim Projesinin Tanıtımı Fransız Kültür Merkezi’nde!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türetim Ekonomisi Derneği, Fransa’nın Ankara Büyükelçiliği desteği ile Kadın Üreticilerin Sosyal ve Ekolojik Açıdan Adil Dönüşümünü Destekleme Projesi’ni yürütmeye başladı. Proje tanıtımı 14 Aralık’ta Fransız Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Fransa’nın Ankara Büyükelçiliği desteği ile Türetim Ekonomisi Derneği tarafından yürütülen Kadın Üreticilerin Sosyal ve Ekolojik Açıdan Adil Dönüşümünü Destekleme Projesi’nin temel amacı, işini sürdürülebilir ve daha yeşil hale getirmek için desteğe ihtiyaç duyan üreticilere çevrimiçi, kolay, erişilebilir materyaller ve derslerden oluşan bir e-öğrenme programı sunmak.

Proje tanıtımı 14 Aralık 2021 tarihinde, 18:00-21:00 saatleri arasında İstanbul Fransız Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Etkinlik programında KAD.İM belgeselinin gösterimi yapılacak. Gösteriminin ardından, belgesele dair soru cevap oturumu olacak. Ardından ‘Kadının Ekonomideki Yeri ve Türetim Ekonomisi’ başlığında bir panel düzenlenecek. Panelde kadın üreticilerin ihtiyaçları, döngüsel ekonomi ve mevcut durumla mücadeleleri hakkında konuşulacak. Kadın Üreticilerin Sosyal ve Ekolojik Açıdan Adil Dönüşümünü Destekleme Projesi’ne dair detayların ele alınacağı etkinlik herkesin katılımına açık olacak.

Eğitim başvuruları için son tarih 27 Aralık!

Üreticilerin dayanışma içerisinde öğrenmesine ve deneyim kazanmasına katkı sağlayacak olan eğitim programının başvuruları 27 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek. Üretici veya üretici olmak isteyenler için eğitim başvuruları aşağıdaki bağlantıdan yapılabilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.