İhanet söylentilerinin kilit ismi sonunda isyan etti: Ben kimseyle yatmıyorum
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • İhanet söylentilerinin kilit ismi sonunda isyan etti: Ben kimseyle yatmıyorum

İhanet söylentilerinin kilit ismi sonunda isyan etti: Ben kimseyle yatmıyorum

ABONE OL
8 Ocak 2021 18:22
İhanet söylentilerinin kilit ismi sonunda isyan etti: Ben kimseyle yatmıyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1
Dünyaca ünlü çift Kanye West ve Kim Kardashian’ın boşanacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ayrılık nedenleri hakkında net bir açıklama yapmayan çift hakkında peş peşe iddialar atılmaya başlandı.

2
Evlerini ayırdıkları ve Kim’in boşanma kararı aldığı için alyansını çıkardığı konuşulurken bir de ihanet iddiası gündeme gelmişti.
3
TikTok’ta video paylaşan Ava isimli bir kişi, West’in Kim Kardashian’ı trans birey YouTuber Jeffree Star ile aldattığını ileri sürmüştü.
4
Jeffree Star bu iddiaların ardından hemen açıklama yaptı.
5
Star açıklamasında “Ben bekarım… Kimseyle yatmıyorum. Bu çok tuhaf . Bu çok aptalca. Bunu bir kez söyleyeyim. Çok uzun erkekleri seviyorum” dedi
6
Öte yandan Kardashian’ın boşanma kararı almasında annesi Kris Jenner’ın da etkili olduğu öne sürüldü. Jenner’ın kızına, Kanye West’in marka değerlerine zarar verdiğini söyleyerek eşinden bir an önce kurtulması yönünde tavsiyelerde bulunduğu iddia edildi.

7
Haklarında peş peşe iddialar atılan çiftin 2,2 milyar dolarlık serveti nasıl paylaşacakları da merak konusu oldu.

8
40 yaşındaki reality show yıldızı ile 43 yaşındaki rap şarkıcısının mal paylaşımında, Los Angeles’ın Calabasas ilçesindeki Hidden Hills bölgesinde yer alan 60 milyon dolar değerindeki malikanenin kimde kalacağı henüz bilinmiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.