Hostingall Bilişim kiralık sunucularla Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Hostingall Bilişim kiralık sunucularla Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor

Hostingall Bilişim kiralık sunucularla Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor

ABONE OL
26 Ağustos 2021 17:09
Hostingall Bilişim kiralık sunucularla Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hosting sektörü Hostingall Bilişim ile yeni bir çağa başlıyor. Firma bünyesinde saatlik, günlük ve haftalık olmak üzere sanal sunucu kiralama hizmeti sağlanıyor. % 100 performans ile çalışan ve tamamı size ait olan kiralık sunucularla rakipsiz bir kapasitede ve kalitede sanal alanda boy gösterebilirsiniz.

Hostingall Bilişim bünyesinde sunulan bu hizmet fiyat performans olarak bilişim dünyasında oldukça iyi tutuldu. Bireysel ve kurumsal yapılar için sunulan bu hizmet ile sınırsız bir kullanım elde edebilirsiniz.

Alan adında en uygun fiyatlar Hostingall Bilişim’de

Sektörde önemli yenilikleri bünyesinde barındıran Hostingall Bilişim firması aynı zamanda fiyat konusunda da kullanıcılar için en uygun tarifleri hazırlıyor. Her tür alan adı ve vds kiralama hizmeti için yüksek kaliteli ve sınırsız kapasiteli bir hizmet sağlanırken, bu hizmet için en uygun fiyatlarla piyasaya çıkış yapılıyor. Birçok popüler uzantı için sektörde sunulan en uygun fiyatlar Hostingall Bilişim kullanıcılarının oluyor.

Hostingall Bilişim limitsiz hizmetlerle kullanıcılarına kaliteli bir hizmet sunuyor

Hostingall Bilişim bünyesinde sunulan limitsiz web hosting hizmeti Türkiye merkezli bir cloud yapısı ile güçlendiriliyor. Ve yüksek kapasiteli sunucular sayesinde web siteleri güvende ve hızlı bir şekilde çalışıyor. Sağlanan bu kaliteli hizmet ve yenilikçi çalışmalar sayesinde Hostingall Bilişim firmasını bilişim sektörünün aranan ve en çok takip edilen markalarından birisi haline getiriyor.

https://www.instagram.com/hostingall/

https://www.facebook.com/hostingall

https://twitter.com/hostingall

https://tr.linkedin.com/in/hostingall

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.